onsdag 28 april 2010

Glutenintolerans...

Det är inte så ofta tidningarna tar upp glutenintolerans, men det händer då och då. Idag kunde man läsa om det i Aftonbladet. Kanske inte den allra mest pålästa journalisten - vem kallar tex glutenintolerans för glutenallergi? - men den var bra ändå.
Här är länken om du vill läsa:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/allergi/article7037597.ab

Nu piper det ilsket i lådan igen...



Trött idag

Liten valprapport...

Nu är småttingarna 3 dagar! De växer så det knakar, en viktökning på mellan sisådär 20-30% och det var när de "bara" var 2½ dag... Huga, tänk själv, om du hade gått upp 25 % av din kroppsvikt - på mindre än tre dagar... ;)




Citrus undrar nog vad de kommer från....
Söta är de iaf, och hon är en jätteduktig mamma

'

'Varmt i valprummet idag


söndag 25 april 2010

Valpar! :)

Fyra underbara valpar!


Så var det dax igen!
'
Igår kväll föddes Citrus valpar, en tik och tre hanar blev det den här gången. Allt gick väldigt bra, och valparna verkar friska och krya. Lite nervöst kanske, eftersom de kom tidigt - men de var stora och fina, så det ska säkert gå bra.
´
Inte hade vi planerat att det skulle bli valpning redan nu! Syrran fyllde 50 i går, och hade precis anlänt till ett kalas. Stackars Marianne fick lämna innan både mat och tårta för att stoppa ner huvudet i en valplåda istället.. Sorry syrran, inte meningen.. ;)

´

Trött och glad idag






onsdag 7 april 2010

Min finaste Thomas :)

Idag (hm, igår) fyllde min älskade sambo 50 år. Det blev en lugn och skön dag, lite småpul under dagen, och på kvällen kom svärmor och svåger. Det stora kalaset ska vi ha den 17 april då vi också ska fira MZ som fyller 50 om ett par veckor, och älsklingsLinda som blir 20 den 1 maj. Då blir det fullt hus, börjar lite lätt få ångest över var alla ska sitta..

Vi satt och pratade om lottovinster i kväll. Min bättre hälft och jag är väldigt ense om vad vi skulle göra om vi vann lite, lagom eller hysteriskt mycket pengar, och jag tror och hoppas att det inte skulle göra oss till sämre människor. Men nu framåt nattkröken när familjen sover, och jag bara ska rensa huvudet lite, sitter jag och tänker på att jag redan fått min lottovinst. Min sambo och mina barn - inget i hela världen kan slå dem! Jag har dem, en härlig familj, släkt och vänner, vårt hus... Kan ju inte önska något mer.

När vi fixade frukost idag tittade vi ut genom fönstret och såg fåglarna som satt och kvittrade i häcken. Då bestämde vi att så här gör vi om idag om 50 år också... ;)






Vårkänslor börjar spritta idag