söndag 25 november 2012

Vinst!!

Äntligen kom vår första vinst i Div 1 när vi mötte Sandö IBK borta. För min egen del började med storstrul redan igår kväll, när det visade sig att jag fått 15 matchtröjor och inga shorts till våra bortaställ. Lite halvpanik, men det löste sig med hjälp av Marie, en av mina finaste vänner och ständiga stöd i innebandyn.
Vi vann idag med 10-7, helt underbart! Lite smolk i glädjebägaren - tre (!) backar blev skadade..
Daniel drog sin baksida igen (låret), en kille fick ljumskproblem och fick gå av efter två byten och den tredje backen drog på sig en ledbandskada i ett knä. Vi som hade så bra förspänt med backar - det har vi inte nu. Förmodligen är de borta allt ifrån några veckor till flera månader.. :(

Men just nu njuter vi ar vår vinst. Laget är ute och festar, jag sitter och vilar hemma i soffan :)

Sååååå skönt!!

onsdag 21 november 2012

Adjö

Då tar jag adjö av den "gamla" mobilen och säger "Hej" till den nya :)
Hoppas jag iaf - aktiveringen av simkortet har hållit på i snart två timmar, och de sa på supporten att det skulle ta ungefär en..
Men alla nummer, namn och bilder är ilagda iaf :)

Godnatt ♥

måndag 19 november 2012

Takläggare vi gärna rekommenderar!!

Har ju förstås glömt att ta bild på vårt nya tak, men ni får tro mig på orden - det blev väldigt bra!
Och i dag kom fakturan, den stämde helt och hållet med offerten. Lite tillkom, något togs bort och vips, en räkning som vi faktiskt log åt när vi fick..
Hur vanligt är det på en skala?!

Vår takläggare heter Bonnie Brigel och hans firma heter Pyramiden B&B. Vi rekommenderar honom varmt :)

lördag 17 november 2012

Det blev en ny

Jag hade ju egentligen inte tänkt att köpa en ny mobil just nu, även om den jag har nu är lite opålitlig och mottagningen inte funkar så bra varken för telefon eller nät. Att lägga 5000:- på en mobil har jag ingen lust med alls!

MEN så hade ju Mediamarkt stor premiärfest häromdagen - de öppnade en ny butik ett stenkast härifrån och hade grymt bra priser på en hel del saker: Iphone, dammsugare och nya hemtelefoner var något som jag var intresserad av. Men självklart var allt slut när jag kom. Trots att de annonserade på flera ställen om tillgångsgaranti, fick man inte sätta upp sig på någon lista. Massor av olika budskap, som slutade dagen efter med att butiken gick ut och sade att det var feltryck i annonsen. Men jag köpte inte det, för isf var felen på många ställen. Vi var många som var mycket irriterade kan man konstatera. Sedan tycker jag det är urdåligt av en del kunder att bära sig åt som de skitstövlar de förmodligen är. Personalen fick mycket skit, men det var ju inte deras fel.
Måste säga att de anställda var fantastiska. De had öppnat butiken kl 6.00, och när jag var där kl 20.00 lyckades de fortfarande vara vänliga och le, trots alla förbannade kunder..
Kontaktade kundstjänsten för att ifrågasätta det brutna löftet om tillgångsgaranti, men trodde ju inte att det skulle leda till något förstås.
Men döm om min häpnad när jag får ett tfnsamtal från den ansvarige för telefon/dataavdelningen i förrgår! Han erbjöd mig att köpa en Iphone 4S för kampanjpriset 2490:- (den är alltså värd 5000-!!). Helt fantastiskt, och det tackade jag ju ja till.

Tack Christian, självklart kommer vi att fortsätta handla hos Mediamarkt Torpavallen!

Min fina, nya Iphone 4S.
Det är faktiskt min första NYA mobil på en väldig massa år -
har tagit över Linda och Daniels avlagda när de köpt nya :)

fredag 16 november 2012

Melvin!!

 
Det här är Melvin som idag flyttade hem till Linda :)
 
En jättesöt liten kille, som är sanslöst kelsjuk. Hans matte har fått två små barn som tar mycket tid,
och hon tror att han får uppmärksamheten han behöver hos Linda.
Tack P, för att han får bli en del av vår flock :)

söndag 4 november 2012

Det finaste man har


Den här lilla raggsockan hittade vi på bordet häromdagen. Hon blev väldigt besvärad när hon upptäckte att hon inte kunde slinka ner obesedd.
Och inget att äta fanns det heller.. ;)



torsdag 1 november 2012

Fint besök

Ikväll kom Daniels kompisar från Norrland hit. En lång resa, de startade kl 7 i morse och parkerade utanför vi halv tio ikväll.
Väldigt trevliga killar, som redan när de klev in genom dörren gav mig en box fint rödvin, choklad och torkat renkött! Hm, får nog laga mycket mat.. ;)

Nu är taket klart! Plåtslagaren har varit här och fixat taklucka och inklädningen av skorstenen, idag satte han tillbaka TV-antennen och det var det sista. Skulle tro att de kommer och river den sista ställningen i morgon.
Det blev kanonfint, och snabba, nogranna och trevliga var takläggarna.
Kan varm rekommendera Pyramiden! Bonnie heter ägaren. Ska ni byta tak i Göteborgstrakten ska ni absolut anlita honom. Jag vidarebefordrar gärna telefonnumret.

Nu är det läggdax. I morgon väntar provtagnng för Linda, sjukgympa och innebandy för mig.

Kram på er!