lördag 1 november 2008

Nu känns det...

...ganska lugnt igen. Idag är det den 1 november, och månadskiftet har passerat utan otäckheter. Nu tror ni inte jag är klok, och det har jag ju faktiskt aldrig varit, heller. ;)
Det som stökar för mig, är att det här månadskiftet många gånger varit väldigt jobbigt. Av någon anledning är det just den här tiden på året som många jobbiga saker händer i mitt liv, och det har gjort att varje år när mitten av oktober närmar sig, blir klumpen i magen större och större. Inte bara rädslan att något ska hända, utan gamla minnen som ploppar upp...
Men nu är det snart över för den här gången!

Annars är det hur bra som helst! Trött förståss, men det ska jag ju tydligen vara enligt läkaren, så det är bara att gosa ner sig i soffan, kolla på tv, läsa och reta familjen. ;)
Ungarna är hos sin pappa den här veckan, så det är ganska tyst här. Men det är fullt upp med innebandy, hockey, styrelsejobb och annat ändå. Men nu hushållar jag lite bättre med mig själv så det blir bara en lagom dos varje dag, hehe.

Jag inser nu att det blir jag som får våldgästa väninnan uppe i Bohuslän, hon kan ju knappast sätta sig i bilen och köra hit när hon ska föda om en månad. Nu är vi iaf smittfria från kennelhostan, så vi får väl se om vi får ihop det, eller hur U? :)

Snart kanske vi kan se (jaja, Syrran kan se, inte jag!!) tecken på om Ginny har valpar i magen eller inte. Tänk om det lyckades, det hade varit hur kul som helst att få en sista kull efter Freddan. Och eftersom det väl blir Ginnys sista också, så är det ju ännu roligare. Vilken kombination - Ginnys härliga temperament och tuffa framtoning, med Freds stiliga hållning, hans lugna (jodå, för det mesta) och bådas vänliga, kärleksfulla sätt! Fast vi får jhu hoppas alla de bra egenskaperna sätter sig i alla valpar samtigt... Nu är det oliiidligt spännande!

I eftermiddag skulle jag egentligen åkt och pyntat graven, men det får bli i morgon. Då passar jag på att göra det samtidigt som jag åker upp till Nisse en stund, och kollar till huset. Jag tar och pular lite med listor idag, städar lite och så ska jag åka och handla lite godis. Måste ha lite hemma om områdets ungar ringer på dörren. För jag ska ju inte äta något själv, inte!!! ;) Sedan blir det hockey, Frölunda möter Djurgården och jag måste spela in matchen till älsklingen. Och eftersom vår box inte tillåter att man spelar in vissa satellitkanaler samtidigt som man tittar på en annan, måste jag pinas framför detta hemska. Hehe, nej det ska bli spännande, jag tror Frölunda tar sina sista två matcher före uppehållet.

Så nu är det dax att åka ut och trängas i affären, isch!


Seeg idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar