söndag 19 december 2010

Bra dag! :)

Började dagen med skottning, vilket väl inte är det roligaste jag vet. Resten av dagen blev dock bättre! :)

Det började med en tuff start i a-lagets match mot Pixbo Div2. Efter knappt 8 minuter i andra perioden låg vi under med 1-5. Men mina goa gubbar är kämpar och viker aldrig ner sig. Tills sist vann vi matchen med 8-7.
Men det var en underlig match... Trots att den var väldigt snäll, lyckades domarna hitta inte mindre än 12 utvisningar, bla ett matchstraff 1 och en 5 minuters utvisning. Tillsammans med alla 15 mål, straff och Timeout hade jag fullt upp i sekretariatet. Dessutom var jag själv, vilket inte är det allra enklaste när man spelar med effektiv speltid, alltså stannar klockan vid varje avblåsning. Men det gick bra, tur att det inte är första gången.. ;) Grymt stolt över mitt lag är jag iaf!

När vi kom ut från matchen var det bara att slänga sig över radion och ratta fram Sportradion. Fick veta att svenska handbollsdamerna inte räckte riktigt fram utan förlorade mot Norge. men jäklar vad duktiga de har varit, tjejerna. att vinna ett EM-silver är så himla stort!!!! Jag är så fruktansvärt glad för deras skull och grymt stolt över Annika, som gjort en kanonturnering!!

Efter denna glädjestund åkte Daniel och jag hem till Ronny, Annika och Emelie för att fira Emelies 17-årsdag. Vi kom 1½ timme för sent pga av matchen, men serverades en väldigt god tacopaj och sedan en grymt god kladdkaka med varma hallon (fruktansvärt gott men hallonen är SURA - det ilar i käkarna ännu.. ;) Det ska ju vara så, men jag är ju värdelös med sura saker...) Mycket trevligt som vanligt, har världens bästa "svär"familj.

När vi kom hem, upptäckte Linda att hennes väska med leg, mediciner och annat låg kvar i Frölunda, så det var bara för mig att styra bilen dit igen. När jag kom hem hade mina underbara ongar inte bara varit ute på kvällspromenad med hundarna, Daniel hade dessutom skottat alla gångar, trottoar och trädgård! Så det var bara för mig att gå in och sätta mig i soffan och lägga in matchresultat och uppdatera bloggen.

Man kan inte ha det bättre än vad jag har! Nu väntar jag på att min Långe Man ska komma hem - han ville inte bli hämtad idag utan skulle ta en promenad. I morgon blir det diverse inköp, julklappar och mat ska inhandlas, julskinkan fixas och har jag lite tur får vi köpt en gran också.

Nu är det snart jul! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar