fredag 11 maj 2012

Myser

Sitter och myser framför TV´n, tittar på Transformers, äter lite glass och lyssnar på hur vinden ruskar om huset. Tröstar mig efter den konstiga hockeymatchen ikväll när "vi" förlorade mot Ryssland.

Lyssnar också på Daniel som spelar CS tillsammans med kompisar runtomkring i världen. Fast i kväll är det svenska kompisar - han glömmer nämligen att han har headset på sig och hojtar friskt via Skype.. Ganska underhållande faktiskt :)

Hoppas det blir uppehåll från allt regnande i morgon. Om inte annat så att hundarna vågar sticka ut näsan. De är jåttefåniga! Står en och en halv meter innanför dörren, sträcker ut halsarna så långt det går och sniffar för att kolla om det regnar ute.. De ser ut som en raggig korsning mellan surikater och kattugglor! Sedan kanske den modigaste av dem går ut på trappan, väldigt försiktigt och kollar om det är blött. Är det det, vänder de och går och lägger sig igen.. Jag lyfte ut Dippen, för hon behövde verkligen gå ut. Tyckte jag iaf. Men inte hon. Hon tvärvände, och sprang/trippade på klospetsarna in igen för att inte bli våt om tassarna...
Men här är en matte som är hård mot de hårda.
Slänger strax ut sonen med raggsockorna, de måste ut.

Men jag behöver ju inte :)

2 kommentarer:

 1. Åh vilken lyx med en son som rastar raggsockor i tråkväder ;)
  Det ska bli skönt när Maja kan börja ta någon runda :)
  Ha en fin torsdag!! Hopp om en regnfri dag idag ser jag.
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Japp, det är det :)
  Det börjar se ut som det finns hopp om uppehåll innan dagen är slut..
  Hoppas du får en go helg :)
  Kramar

  SvaraRadera