fredag 23 mars 2018

Långt mellan inläggen

Bloggtorka så det nästan dammar är det här kan man ju säga.
Det är inte så att det inte händer saker, det är mest orken och skrivlusten som saknas. Kanske delvis för att det är mycket på Facebook där jag pysslar lite med ME-grupper. Det har ju varit ganska mycket uppmärksamhet i media om ME de sista månaderna, och det har märkts. Många nya medlemmar, många nya bekantskaper. Det tar tid och mental ork, så jag får ransonera lite.
Vill ju räcka till för familjen också, de är trots allt allra viktigast.


Innebandysäsongen är slut för i år, och det är skönt. Iofs har redan nästa säsong redan tjuvstartat med delvis ny tränarstab. Två tränare är kvar och min goa Linus från förra året kommer tillbaka - gissa om jag är glad! Det kommer att bli jättekul i år, massor av juniorer som ska spela seniorspel, det kommer hända mycket.. 😉😂Och så har vi ju den här knäppfian. På översta bilden njuter hon av att jag masserar tassen. Och när Ella njuter ser hon inte ut som någon annan hund. Nosen rynkar ihop sig, hon visar tänderna, tom dem i underkäken och så rynkar hon ihop ögonbrynen. Har försökt föreviga detta tillstånd, men inte lyckats helt. På nästa bild har hon somnat, fortfarande grimaserande... 😁😍

Senaste två veckorna har vi haft lite tätare med besökare. Hon är ju fortfarande ganska ängslig, eller ja, mycket ängslig, när det händer något utöver det vanliga så hon skäller ordentligt när det kommer folk. Hon har dock lärt sig att lugna ned sig lite efter en stund. Kanske ska det bli bättre så småningom.
Det är en charmig liten tjej, och hon är ju bara ett år. Erfarenheten säger att det nog löser sig med rädslan om vi fortsätter som vi gör.
Hon har fått igång våra gamlingar, tom Ditte som blir 14 i år skuttar runt och busar. Citrus rusar med och leker jage, iaf lite.. ♥

Imorgon blir det förresten rejält med social träning för vår lillskit. Vi får hit 5 hundar till med vidhängande människor. Mamma har precis fyllt år, och vi tar kalaset hos oss i år också. Lättare för Mamma, det är jobbigt att ställa till med kalas för 10 personer. Så jag har beställt smörgåstårtor på Mammas önskan, och Linda ska fixa två pajer, en med äpple och en med bär till efterrätt. Gott!
Jag ska åka och hämta tårtorna i Majorna på Svenska Smörgåstårtfabriken, de gör ju även gluten/laktosfria. Efter att ha lämnat dem hemma blir det en tur till Varberg för att hämta Mamma och Anneli.

Så nu ska jag ta fram moppen och torka av golven, duka bordet och dona lite så det inte blir så mycket i morgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar