måndag 7 september 2020

Björnslaget

En fysiskt jobbig, men psykiskt väldigt rolig helg är över för i år.
Vi spelade i Björnslaget Cup och tog efter lite väl mycket spänning den andra cupsegern på två veckor. Denna veckan var det lite mer motstånd, tuffare kamp och stundtals bistra, fokuserade spelare. Alla vill vinna, och ibland blir det tuffa kamper. En kille på kryckor, och väldigt många trötta, ömma kroppar är facit men också väldigt nöjda.
Nu fortsätter förberedelserna inför säsongen.


Thomas började jobba efter 5 veckors semester, och det var ju sådär. Han hade gärna varit hemma ett tag till och jag tycker det är mysigt att vara tillsammans förstås.
Nu är han hemma igen efter bara en arbetad natt, fast han är ju inte alldeles glad. Precis innan han åkte till jobbet, skulle han flytta ett par grejor - och sträckte till ryggen. Så nu sitter han med sin dator i knät och pustar och suckar. Och myser lite lite..  😉❤️

Måste bara visa den sötaste katten som finns, Lilla Py. Det är Daniel & Karins lilla kattunge som de hade med sig hem från Fårö i somras. Det är nog lite tur att jag är allergisk, för annars hade det varit svårt att motstå att skaffa sig en liten skrutt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar