tisdag 9 december 2008

Ibland....

...tar deet bara slut i hjärnkontoret. När jag loggade in visste jag precis vad jag ville skriva ner, men tio sekunder senare sitter jag här, med fingrarna på tangenterna och det är bara totalt tomt... Jaja, jag vet vad ni ska säga - det är det ju i vanliga fall oxå, men jag lovar: inte så totalt blankt som det är nu! ;)

Dottern mår inte bra, varken till kropp eller själ, men det ska förhoppningsvis snart bli bättre. Hon ska tillbaka till doktorn i morgon, Sonen ska testas på torsdag, Ginnyvalp(ar) hoppas vi kommer till Lucia, Kola är parad och valpar kommer förhoppningsvis i februari, Citrus och Dippen är tillbaka hemma efter ett par veckor hos Syrran under löpperioden, Frölunda Indians vann igår, mina innebandykillar spelade jättebra i helgen - vann en match och en blev oavgjord, A gör sig fantastiskt bra som expertkommentator i TV4 (handboll förståss), pappa och E är tillbaka efter en lång vistelse i Spanien, Sambon är trött och hängig men världens bäste - han stöttar hela tiden.

Tack några stycken för att ni orkar lyssna när jag behöver tjata av mig!


Snurrigare än vanligt idag - igen

1 kommentar:

 1. Hej Lisbeth!
  Inte är du ensam om att det tar slut i hjärnkontoret inte *S*, det gör det varje gång jag skall skriva i dagboken.

  Så upprörd jag blev över hur din dotter behandlades av sjukvården och av andra runt henne. Så skönt att det nu blir bara bättre och bättre får vi hoppas. Tur att hon har en sån go familj runt sig.

  Jag hoppas att ni alla får en Härlig Julhelg med mycket god mat och lite lagom klappar.

  Läser Valpbloggen varje dag nu och ser framemot valpningen.

  Hugo är bara så underbar och tänk han är riktigt duktig på att vara lös i skogen nu. Matte är ju lite hispig när han är det, men husse är ju lugnet själv så det brukar gå bra. William är ju Hugos bästa vän och att se dom två ihop gör oss alldeles varma inombords.

  Ha det så gott!
  Hugopussar och kramar från Berit
  Lennart hälsar också

  SvaraRadera