måndag 23 februari 2009

Nu börjas det...

Ja, pengarullningen, alltså! Nu har vi köpt massor av Pergogolv, beställt ny soffa, ritar nytt kök för det vilda, planerar för färgläggning och tapetsering av väggar, nytt tak i ett par rum och väggar i ett annat...
Huga, när man vaknar mittinatten och undrar om man stängde av gasen på en spis vi inte köpt ännu - då har det gått lite långt, haha!


Annars händer det väl - ganska mycket... ;) Har lämnat styrelsearbetet i bostadsrättsföreningen. Precis som med allt annat, är det med blandade känslor. Har haft förtroendet i över 9 år, och det har ju varit ett bra sätt för mig att ha vuxenkontakter. Det kan bli lite dåligt med den varan när man inte jobbar. Men jag ska inte sticka under stol med att det är skönt oxå - det är väldigt mycket tjafsande och tjôt som man slipper nu. Blev väldigt fint avtackad med vackra rosor och ett kuvert med presentkort, de kommer väl till pass!!

Var på innebandymatcher i dag, första matchen var väl inte så kul eftersom det blev förlust. Men andra matchen vann killarna välförtjänt.

Dottern har det jobbigt. Inte nog med problemen med sviterna av gluten och laktosintoleransen som gör henne så dålig, nu sviker vissa av hennes sk kompisar. Tydligen begriper de inte att hon faktiskt är sjuk, utan påstår att hon ljuger när hon säger att hon inte kan gå ut pga att hon mår dåligt... Hur korkad kan man, eller får man vara? Skulle en snart 19-årig tjej stanna hemma på sitt rum frivilligt när hon kan gå ut med kompisarna på krogen, på fest eller bara fika? Eller stanna hemma hos mamma eller pappa för skojsskull istället för att gå till skolan/praktiken när man vet att risken för missad student är stor? Eller springa hos läkare stup i kvarten, och tvingas äta medicin man mår dåligt av och göra obehagliga och smärtsamma undersökningar bara för att...? De där tjejerna måste ju vara helt... Hm, jag tänker inte skriva vad jag tänker, men ni förstår nog. Det hon blev utsatt för i skolan förra veckan liknar ren mobbing. Att sådan skit dyker upp bara ett par månader före studenten är ju jättetråkigt. Det är bara att hoppas att det lugnar ned sig igen, hon har det tufft nog ändå.

Nu ska jag lägga mig på soffan och läsa en bok och koppla av skallen en stund! Det surrar friskt därinne, kan jag lova! ;D
Glad för att hundarna inte gillar slask idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar