söndag 17 maj 2009

En härlig helg!

Trots att min stackars sambo har åkt på en sjudundrandes ryggskott, har vi haft en härlig helg! Faktiskt tagit det lite lugnt, bara tvättat, småplockat och haft det skönt.

Sonen vill inte vara med på bild, så fick ta något som var likt... ;)


Största anledningen mitt välmående är att Daniel äntligen kommit hem, han har varit här hela helgen! Pga T's ryggskott är hans rum fortfarande inte färdigt, men Lilla rummet har en skön säng och elkontakt till laptopen, så det funkade bra... ;) Nu känner jag mig hel igen, det har varit hemskt tomt utan min långe drasut till son! Igår satt vi alla och tittade på melodifestivalen, (är inget fan precis) och hade det jättekul. Vi var nog ganska nöjda med att Norge vann, framförallt Linda, hehe! Även om Englands låt inte var en schlager precis, tyckte jag väldigt mycket om den. Och Arash förståss! Det svenska bidraget gillar jag oxå, fast det är ju inget man går och nynnar på precis. Haha, det hade nog inte varit populärt om jag kraxat fram den... ;D
,
Det går så sakta framåt med huset iaf. Lådorna försvinner en efter en, idag var det dvd-skivorna som kom på plats. Hänger faktiskt upp tavlorna, även om väggarna inte är tapetserade. Men de döljer ju lite skavanker, och så bli de ju inte skadade. Ska se om vi hinner få lite ordning på Lindas rum i veckan, skruva ihop ett par dvdhyllor och så. Det hade ju varit skönt att få fixat toan oxå, det är ingen hit med mulltoa en längre tid... Och elen... Och Daniels rum... Och... ;)
,
På tordag åker innebandygänget till Falun - utan mig! :( Bestämde mig ju för längesedan att inte åka med, och med facit i hand var det bra. Flyttningen tar hårt på kroppen, och med mina nya problem med led-och muskelinflammationer hade det aldrig gått att åka drygt 100 mil i buss, och sedan ila runt med herrlag, HJ-lag och P92 lag. Men usch så trist det är att inte kunna åka med!!! Killarna är ju världens goaste, och ledarna med. För att inte tala om hotellet - härliga sänger och världens bästa frukost. Jaja, det får bli nästa år... :/
,
Har egentligen en hel del att skriva om, men det får räcka för idag. Sitter just nu och grunnar hur himla bra jag har det: Ungarna som är så fina, världens bäste Sambo, resten av min familj som alltid finns bakom mig, mina härliga vänner, hundarna, huset - har jag glömt något? Jo, innebandygrabbarna förståss!
´
´
,
Mycket att vara glad över idag

1 kommentar:

 1. Hej!
  Det skall bli kul att se huset frampå, nån gång. Till Lindas student blir det ju tyvärr inte. Men så är det... :(
  Du får gärna lägga till min blogg bland dina länkar. ;D
  Kram!

  http://pudelreflektioner.blogspot.com/

  SvaraRadera