måndag 15 juni 2009

Äntligen!

Nu är jag nyfrissad, och det var väldigt skönt, tro mig! Har liksom helt enkelt inte hunnit den biten, och såg verkligen bedrövlig ut. Nu är iaf toppen fixad, nu är det bara resten kvar... ;)

Var tvungen att handla kläder i fredags inför Monas 70-års kalas igår. Hade rensat ut garderoben lite väl bra inför flytten och hade inga fina sommarkläder kvar, bara sådant jag använder i trädgården. I vilket fall hittade jag två fina tunikor, både hellånga och knälånga leggings och ett par snygga jeans, så nu behöver jag bara... Nåja, jag klarade mig över helgen.

Igår var vi som sagt på svärmors 70-års kalas. Vi hade en skön dag med tid för fix av naglar (första gången på flera år, tror jag!), och allmän uppstyling inför kvällen. Vi lämnade alla hundarna hos Syrran, som lovat ta hand om dem över natten. (Tack Marianne, det var verkligen skönt och Ditte blev jättefin!)
Kvällen tillbringade vi i en samlingsal på Monas systers kolonistugeområde ute i Säve tillsammans med hela klanen. Vi fick jättegod mat och dryck, förståss. Och vilken samling härliga människor! Vi fick högklassig underhållning av Christoffer, Lolis sambo. (Lolis är ett av Thomas kusinbarn) Han var suverän - det var progg, västkustvalser, allsång, pop, rock och gamla 34:an. Tillomed undertecknad skrålade med... ;) Garven och sångerna avlöste varandra hela kvällen. Mona kom med ett toppenförslag, vi ska upprepa den här träffen varje år, på samma plats! Jag hoppas verkligen att det blir så, för roligare kan man inte ha det! Hehe, fast nästa år är det Thomas tur att köra... :D

Vad annars? Daniel och Linda har varit här hela veckan, väldigt skönt att ha dem här! Daniels rum börjar äntligen bli klart, i morgon ska det målas och på tisdag kommer heltäckningsmattan. Sedan är det bara att flytta in för sonen. I veckan har vi rensat upp i trädgården, sågat ner vildvuxna buskar, rensat häcken och fixat bakom bersån. Nu har vi oxå äntligen skickat iväg containern, så gatans landmärke har försvunnit.. ;) Vi funderar på att plantera äppleträd, men jag undrar om vi inte ska vänta till vi tagit ner jättebjörkarna - vi krossar väl de nya träden annars.

Nu är det verkligen dax för sängen. Det bev visst lite senare (tidigare??) än jag tänkte. Thomas, Linda och jag har haft en Pirates of Caribbean-maraton ikväll. Vi tittade på alla tre i ett svep och det tar ju några timmar. Haha, jag vet! Vi är ganska knäppa... ;)God natt :)

2 kommentarer:

 1. Hejj!

  Skicka en bild å din nya frissa, för du våga väl inte lägga ut den, eller? He, he, he... ;)
  Du kan förresten ta bort länken till älvabloggen helt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag fastnar inte på bild längre - jag får inte plats... ;)

  *kramen*

  SvaraRadera