torsdag 4 juni 2009

För hon har tagit studenten....!

*
Grattis, älskade Linda
*

Daniel och Linda, mina underbara ongar
*

När rösten tar slut, är visselpipa bra att ha! (Tom färgen i kameran tog slut..)


Nu har hon gjort det; min vackra, duktiga dotter har tagit studenten!
Trots allt elände med sjukdomar, kostomläggning och allt annat jobbigt hon haft privat de senaste åren lyckades hon genomföra gymnasiet så att hon kunde springa ut med klassen! Att jag är väldigt stolt över min tös kan nog alla förstå...
Men allt tråkigt är glömt nu!! :D
För under skrik och glam fick vi se henne springa ut med kompisarna på scenen utanför skolan, och sedan åka iväg på Flaket. Haha, när hon kom hem var hon ett enda stoooort leende som med nästan obefintlig röst kraxade fram att åka flak var det roligaste hon någonsin gjort!! :)
Hemma i huset fick jag hjälp av Daniel, mamma, svärmor och moster att fixa mat, duka och pynta. Tyvärr blåste det halv storm, så det blev varken björkris eller ballonger utomhus - och naturligtvis kunde vi av samma skäl inte sitta ute. Undertecknad var fullständigt förvirrad så det var tur att jag fick ordentligt med hjälp! Men maten kom fram, och alla gäster hittade till oss, Johan hämtade Linda vid Poseidon och det blev en jättetrevlig dag och kväll! Pappa och Elisabeth kom från Skåne (att du orkade en så lång dag pappa, härligt!), Nisse kom med färdtjänst och för första gången sedan separationen, firades det tillsammans med ongarnas pappa och hans familj! Det gjorde allt lite extra roligt, eftersom jag vet vad det betyder för Linda och Daniel!
Så vilken dag det blev på många olika sätt! Min stora belöning var Lindas glädje och Daniels suveräna hjälp hela dagen. Haha, "Sitt ner" var den stående (!!) kommentaren från sonen under kvällen... ;)

Förfärligt att jag inte skrivit tidigare, men luften tog änna slut i kärringen! Den senaste veckan har jag inte gjort mycket mer än tvättat, städat och rastat hundarna. De senaste månadernas tidspress och stress har tagit ut sin rätt, nu är jag helt slut faktiskt, både till kropp och själ. Men nu är det inga "hålltider" kvar, bara roliga födelsedagar. Daniel går på sommarlov idag, vi har semester från innebandyn ett tag till och inga mer deadlines på huset.
Vi har ju hur mycket som helst att göra, men nu har vi ett fungerande WC, kök och badrum så nu kan vi ta det något lugnare och faktiskt unna oss en vilodag eller två. Men innan vi vilar ska Thomas fixa Daniels rum och den sista eldragningen. Haha, jag vet: "innan vi - ska Thomas"... ;) Jomen, jag kan ju inte! :D Jag får sköta utfodringen i stället! ;)
Och i nästa vecka ska jag äntligen få tid att klippa mig! Jag ser ut som jag vet inte vad just nu, men det ska det bli ändring på - iaf håret ska fixas. Resten - tja, det få bli någonannangång... ;)
*
Lite nya bilder får det väl bli oxå!!
*

Guldlaget från Falun - mina härliga killar i FIBK P92

Den rumphuggna hängbjörken (den hade växt sig alldeles för stor...)

Thomas får hjälp med avloppsbygget av Ditte och Citrus.


Bara nöjd, glad och trött idag

4 kommentarer:

 1. Vad roligt det verkade, har sett bilder som jag fått från Linda och Elisabeth.
  Kul!
  Hörde att Marianne klippt dig. :)
  Nu hoppas jag ju ääääännnu mer att jag kan komma upp till er nån gång! ;)

  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Haha, nej Marianne har klippt SIG!
  Min tur kommer nästa vecka.. :)
  Jo, det var väldigt lyckat, men vi saknade dig. Vi får se till att få hit dig snart!

  *kram*

  SvaraRadera
 3. För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, fy fan va jag är BRAAA! :D men vill ta igen, bästa dagen i mitt liv :) tihii

  SvaraRadera
 4. Haha, den hittills bästa ja!

  Grattis till betygen, sötis!
  :D

  SvaraRadera