onsdag 19 augusti 2009

Funderingar...

Ibland undrar jag över människor. Just nu är det ett antal herrar och två i synnerhet som verkar vara ute och cykla ordentligt. De är med i styrelsen för den klubb jag är egagerad i, och verkar inte riktigt ha klart för sig att styrelsearbete är jobbigt, tungt och inte ett sätt att sko sig och sig eget lag. Okonsekventa, oärliga, vindflöjlar kallar man den här typen av personer.
Skickar kallelse till ett viktigt möte som gäller träningstider för alla lag. Dagen innan mötet får vi ett mail, där de ger oss våra träningstider och säger att vi inte behöver komma. Grejen är att jag pratade med samma person som skickade mailet i telefon tidigare på dagen, och fick då reda på att vi hade fått de tider vi begärde för alla tre träningsgrupperna. I mailet visade det sig att en tid var flyttad. Den nya tiden kunde vi inte ta eftersom den var så sen att våra killar inte hade varit hemma före 12 på kvällen...
När vi protesterade sa han bara att det går inte att göra något åt. Vi gick fortståss på mötet ändå, och det var ju tur det. For träningstiderna för en av grupperna, var inte spikade visade det sig, utan föremål för den huggsexa det alltid är vi dessa tillfällen. Hade vi inte varit där hade det inte blivit mycket träningstid för dem.

Jag undrar hur de tänker?
Riktigt förbannad idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar