söndag 16 augusti 2009

Bedrövlig! ;D

Jo, det är jag som inte uppdaterar ordentligt. Igen.

Men jag kan ju göra en sammanfattning:
Sommar, renovering, kalas, sol, renovering, regn, renovering, regn, målning, trädgårdskötsel, innebandy, renovering, sol, innebandy, hockey, renovering, hundbestyr, renovering innebandyinnebandyinnebandy - och renovering.... :)

Hehe, har det väldigt bra mao! Lite jobbigt med värken, men med lämpliga pauser funkar det bra, och så en och annan smärtlindrare.

Var på hockey i Frölundaborg, hur kul som helst. Vi har längtat, både Älsklingen och jag! Nu är det igång, och det kan ju inte bli annat än bra i år. Det känns i hela kroppen!

Något annat som känns i hela kroppen är att innebandyn har börjat. Vi har haft träningshelg i tre dagar, med tre träningsgrupper - från P93 upp till HA. Alltså har jag umgåtts med ett femtiotal innebandykillar i sisådär 20 timmar... Jag kan ju säga så här: Det spelar ingen roll om de är 15 år eller 30 - munvädret går hela tiden ändå... ;)
Slitig helg, men åh, så rolig! Men jag undrar lite hur jag ska hinna allt innan säsongen börjar...?
Min fine son har kämpat på ordentligt under försäsongsträningen och tränar nu med A-truppen. Kul att han får kvitto på allt jobb han lägger ner, både i skolan och på träningen.

I huset går det framåt - vi tycker det går långsamt men andra säger att vi (hm, Thomas!) har gjort jättemycket. Och det har vi nog, när man tänker efter. Vi har ju bara bott här i fyra månader och ägt huset i fem lite drygt. Och första månaden gick mest åt att riva egentligen..
Jag är så otroligt stolt över min duktige man. Han verkar klara allt han tar sig för i vårt projekt. Och han gör det bra! Inget fusk någonstans. Det är tryggt när han gör saker, det tar lite tid men det blir så fint!

Allt är bra, vi är hyfsat friska och krya. Linda har haft en släng av hög feber och ont i halsen, men det gick fort över.

Nu ska jag släpa mig ut med våra fyra trötta och regnskygga hundar. Misstänker att jag återigen får BÄRA ut ett par av dem - de vägrar att blöta ner tassarna, stannar hellre inne istället, haha. Sedan ska jag krypa i säng. Jag bryr mig nog inte om att ta med mig min bok, hinner nog inte lägga huvudet på kudden innan jag somnar... ;)

Nöjd och glad idag

2 kommentarer:

 1. Hallo!
  Håller med dig! det var roligt att se/träffa alla Frölundaiter igen både i Frölundaborg och i Hall oF Flame. Som alltid har du gjort ett hästejobb( eller ska vi säga grisjobb...haha) före och under träningsmatcherna. Lika glad som alltid sitter du dessutom i seket och håller koll på tiden, målen, utvisningarna samt killarna ....även de äldre.
  Vila nu upp dig några dagar så ses vi igen... som nygamla "tjejer" :-)

  SvaraRadera
 2. Haha, du är världens goaste! Idag har jag legat på soffan hela dagen, glömde dricka ordentligt så huvudet har känts som usch. Men jag ser fram emot torsdagen, det ska bli skitkul!

  *krammar*

  SvaraRadera