tisdag 1 december 2009

Att bli äldre

Kunde inte låta bli att garva när jag läste några inlägg på Facebook i kväll.

Några av killarna från laget skojade om hur de väntade på årets första chokladbit från julkalendern. Då kom jag på mig själv att bli lite avundsjuk - jag är aningens för gammal för att öppna julkalendrar! Haha, första gången någonsin jag fått en sådan tanke! Är det början på min första ålderskris någonsin? Eller är jag bara osedvanligt barnslig? Tål att tänkas på... ;)

Har haft en skaplig helg. Hostan sitter i och det ihop med värken gör att jag är mer sliten och trött än vanligt. Men det vänder väl snart.
Vi har målat och tapetserat färdigt i hallen och matrummet, nu håller Thomas på med golvet. Det blir om möjligt ännu finare än vad vi hoppades på! Skönt att få det klart, äntligen.
Vi hade tänkt att hinna måla vardagsrummet innan julen, men undrar om vi klarar det. Ingen stor grej, men visst hade det varit roligt att bli klara, så man fick göra lite jul. Vi får se hur det går.
Skulle vilja hinna åka till pappa och Elisabeth också, innan de åker till värmen i januari. Vi har ju inte sett deras nya lägenhet än! De har berättat om hur fin den är, så jag är väldigt nyfiken!

Är grymt stolt över alla mina killar efter helgen insatser! En oavgjord och tre segrar är ju ettt hyfsat facit.. ;) Några av dem ska få en liten extra upplevelse på torsdag. Då har Peter Jihde bjudit in oss till Scandinavium för att titta på genrepet av Idol, som ska sändas på fredag. Kul, tror jag... Som sett kanske 20 minuter av alla säsonger av den seriien... :D

Nu är det dax för vovvarnas nattarunda, sedan sängen!


Trött idag

1 kommentar: