söndag 17 januari 2010

God natt

Ska gå och lägga mig strax, efter ett intensivt dygn..

Åkte till Skepplanda på innebandymatch igår kväll. Matchen började strax före nio på kvällen, så vi var inte hemma förrän midnatt. Det blev en skön vinst, 6-2 mot Skår, som är ett mycket duktigt lag div 6. Våra killar slet hårt, och skötte sig väldigt bra - även när domarinsatserna kanske inte var så bra. Dessutom fick vi spela med bara två seniorer, inte bra. Det gör ont att spela div 6, gubbarna vi möter är stora, tunga och smågrininga. Gillar inte att bli frånsprungna och rundade av 17 - 18 åringar.. :)
Sedan var det tidigt uppe i morse, kl halv tio var vi i Mölnlycke för att möta Pixbo i HJ92. också ett svårt lag att möta, jag tror faktiskt inte de har ens en oavgjord match denna säsong, bara vinster. Vi förlorade med 3-2, men det var väldigt nära utjämning i slutet. Flera av killarna hade spelat matchen kvällen innan, så de hade ganska tunga ben i slutet av matchen. Ingen förlust att hänga med huvudet för - någon längre stund.. ;)
Strax efter tolv hoppade vi i bilen för en snabb hemresa. Det var bråttom för jag behövde fixa bilen (spolarvätskan går åt!), proviantera på Kvantum (tomt i kylen) och laga en snabb lunch för Daniel och mig bestående av stekt kycklingfilé och pasta (glutenfri).
Lastade väskor och Daniel i bilen för samlingen i Partille kl 14.20. Helgens tuffaste match fick spelas med ett decimerat lag, där hälften av killarna redan spelat de två tidigare matcherna. Partille kom med ett ruskigt duktigt lag, med flera spelare som spelar i Juniorallsvenskans slutspel, däribland "min" Peter, urskarp målvakt som inte bara är skitduktig, utan oxå har turen som en duktig målvakt har. Vilka räddningar han gjorde... *suck* Vi förlorade med 8-3, men jag är väldigt, väldigt nöjd med mina killar (Daniel framförallt, som hade ont överallt, och var slut efter de två första matcherna). Lite besviken över några killar som inte ställde upp. Några var tvungna att tacka nej vilket var helt ok, men ett par av våra duktiga JAS killar verkar tycka att de är lite förmer, och dök inte upp. En hade varit och festat på kvällen, och hörde inte av sig. Jättetrist att de sviker sina kompisar på det sättet. Men det slår ju tillbaka...

Men som sagt, de killar som spelade i helgen gjorde ett rent ut sagt jäkla bra jobb. Jättetufft motstånd i all tre serierna, det var topplagen vi mötte. Skönt att majoriteten av killarna är ödmjuka personer, som ställer upp för laget, varandra och oss ledare. Det är ju det som gör det här så roligt!Slut för idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar