onsdag 7 april 2010

Min finaste Thomas :)

Idag (hm, igår) fyllde min älskade sambo 50 år. Det blev en lugn och skön dag, lite småpul under dagen, och på kvällen kom svärmor och svåger. Det stora kalaset ska vi ha den 17 april då vi också ska fira MZ som fyller 50 om ett par veckor, och älsklingsLinda som blir 20 den 1 maj. Då blir det fullt hus, börjar lite lätt få ångest över var alla ska sitta..

Vi satt och pratade om lottovinster i kväll. Min bättre hälft och jag är väldigt ense om vad vi skulle göra om vi vann lite, lagom eller hysteriskt mycket pengar, och jag tror och hoppas att det inte skulle göra oss till sämre människor. Men nu framåt nattkröken när familjen sover, och jag bara ska rensa huvudet lite, sitter jag och tänker på att jag redan fått min lottovinst. Min sambo och mina barn - inget i hela världen kan slå dem! Jag har dem, en härlig familj, släkt och vänner, vårt hus... Kan ju inte önska något mer.

När vi fixade frukost idag tittade vi ut genom fönstret och såg fåglarna som satt och kvittrade i häcken. Då bestämde vi att så här gör vi om idag om 50 år också... ;)


Vårkänslor börjar spritta idag

2 kommentarer:

  1. Grattis till Thomas så här i efterhand. Fast egentligen är det ju i förväg eftersom vi ses snart!
    Kramar till alla
    Pappa hälsar så klart!

    SvaraRadera