måndag 29 november 2010

Lite trög..

Är dålig på att uppdatera, men det är ju inget nytt.. ;)

Kallt är det, fryser hela tiden. Tydligen har vi lite tur i Göteborg, bara några cm snö. Tillräckligt för att det ska vara vitt, men  behöver nästan inte skotta! :) Men man behöver visst inte komma så långt härifrån för att det ska vara en halvmeter och mer än det - i november!?!?! Det märks att vädret är annorlunda iaf..


Annars är det ganska lugnt. Thomas pular med lister och fönsterfoder och annat småplock. Vi hade tänkt att ta itu med trappan upp till övervåningen och hallen där, men väntar nog till efter jul. Vi skulle ha satt upp staket också, men det kom lite snö ivägen.. ;) Har dock utökat komposthagen, så hundarna har en ordentlig yta att springa på.
Förra vintern pillrade vi (hm, jag) på den nya gaspannan en del, för att vi skulle få det varmt och skönt. Det var inget bra, gasräkningen som kom blev enorm och värmen lite väl hög. Och eftersom man egentligen inte SKA behöva ändra på inställningarna, har jag låtit bli detta i år. Och lite svalare är det ju, men egentligen är det nog ok - mellan 20-22 grader när det är -5 och nordliga, hyfsat starka vindar. Med tanke på att det inte är helt bra isolerat, och gamla fönster på nordöstsidan så får det räknas som godkänt. Kan ju hoppas att gasräkningen blir lite mer moderat, annars blir det inga julklappar.. ;)
Förra julens toffelklappar kommer väl till pass, och extratröja åker allt på men det funkar ju!

I innebandyn går det bra. Iofs åkte vi ur Junior Allsvenskan efter gruppspelet, men killarna gjorde mer än förväntat så vi är nöjda med insatsen. I de andra serierna går det både upp och ner. I Div 2 är det ruskigt jämt, bara 12 poäng skiljer mellan ettan och tolvan!! Vi ligger just nu på en 5:e plats, med lika många poäng upp till fösta som sista platsen. Men inte ens hälften av matcherna är spelade ännu, så det hinner hända otroligt mycket.
I Div 5 är det nästan ännu jämnare, och likadant i HJ91/92
Vi får se hur det går, men en sak är säker - roligt är det!

Börjar fundera lite över jul och julpynt, men har inte kommit så långt. Adventsfikat får vänta till nästa helg, eller så - jullådan står ganska långt in på vinden.. ;) Julklappar börjar ta form. Mamma och ungarna, och något till Mona kanske? Vi får väl se..

Nu är det hockey, Frölunda möter Luleå, och just nu leder "vi" med 3-0, härligt! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar