torsdag 19 maj 2011

Bara tre veckor kvar!

Om bara tre veckor tar Daniel studenten! Tiden skenar, man hinner ju knappt med. Har inte ens börjat planera än, först tog innebandyn hela min tid och nu har det varit valparna. Får verkligen sätta mig ner och ta tag i saker o ting..
Daniel tog nästa steg in i vuxenvärlden igår, han skrev in sig på arbetsförmedlingen. Om det nu kan räknas som vuxenpoäng, helst skulle man ju vilja att han kunde få jobb direkt. För plugga, det vill han inte! Inte nu, men senare är det nog polisyrket som drar mest.

Valparna växer så det knakar. Nu springer (!) de runt i valplådan och försöker busa. Lika underhållande som vanligt är det att titta på dem - konstigt att man inte tröttnar! I dagarna är det dax för första smakprovet av den riktiga maten, kul för mig att titta på men syrran lär få det jobbigare.. Den här kullen är nog den livligaste vi haft, det är full fart hela tiden och de verkar dessutom vara ganska tuffa. Hehe, det är lite skönt attt inte ha dem här..

I innebandyn händer det lite. Jens har bestämt sig för att ta en time out. Fullt förståeligt, hans fästmö har inte sett mycket av honom och de behöver nog lite mer tid. Sedan har han ju dessutom köpt seriebiljetter till TVÅ elitserielag i hockey, både Frölunda och Växsjö (han växte upp där). Så Sandra lär nog få gå på hockey i vinter.. ;) Men han blir kvar i klubben, och frågan är väl hur länge han kan hålla sig borta...
Stefan, vår assisterande,  tar över jobbet som huvudtränare. Det blir bra tror jag, han är duktig och erfaren.
Min roll lär väl inte förändras så mycket, kanske jag hamnar mer i seket. Helt ok för mig, jag tillför inget på bänken, iaf inte enligt mig själv.. ;)

Nu ska gå ut och se hur det går för min älskling i trädgården. Han håller på med plattorna till bersån. Jag tyckte att han skulle vila, men han ville ut i det goa vädret. Lite envis är han, eller ja,... Mycket.. ;)

Kram

2 kommentarer:

 1. Sv: Det kommer jag garanterat behöva göra. Haha! Om vi inte kör vilse så är det ett under. Tjejen vi bor hos bor vid Biskopsgården (eller vad det heter) ungefär.

  Men vi hörs och ses på ett eller annat sätt iaf :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hehe, DIT hittar jag - för det mesta iaf.. ;)
  Kör försiktigt!

  Kram

  SvaraRadera