tisdag 28 juni 2011

Det flyter på bra nu!

För att citera Linda: Det flyter på bra nu! :)

Hon fick besked idag att hon kommit in på komvux i höst, vilket hon blev väldigt glad för. Och imorgon får hon besked om ett jobb hon sökt, var på anställningsintervju igår. Iofs bara en dag i veckan, men ändå något. :) Kanon om hon får det, för det kan hon kombinera med studierna i höst.

Och idag fick vi besked om att även den sista valpen fått en nytt hem! I morgon hämtas lilla Fiona och på söndag kommer Fred's (!) familj och hämtar honom. Sedan är det bara Japp kvar hos Marianne och där är det ju tänkt att det lille monstret ska stanna. Ett gulligt monster förvisso, men han är väldigt mycket terrier kan man konstatera.. ;) Marianne, Kola och Rollo lär få fullt upp..

Varmt och gott är det ju oxå, njuter i fulla drag. Hundarna tycker väl inte riktigt om värmen, men det är ju svalt inne. Igår drog syrran pälsen på Fred, och det märks att han tycker det är skönt nu. I morgon ska Ditte nog bli av med en del iaf.. Hon ser som vanligt ut som en fotboll på fyra ben. Begriper inte hur pälsen kan bli så tjock, så fort på henne. Hon ser ut som hon bantat bort halva vikten varje gång vi trimmat henne..
Tycker förstås lite synd om Thomas, det är fruktansvärt varmt i hallen nu. Fläktarna de köpte är det tydligen någon annan avdelning som lagt rabarber på, urdåligt! De är uthämtade och betalade, men finns ingenstans..  Han måste dricka vätskeersätttning för han svettas så.

Nu ska jag sätta mig med lite listor för innebandyn.
Ha en go kväll, och njut av sommaren!

Kram

1 kommentar:

 1. Så ROLIGT att ni har bra flyt!!
  Hälsa o gratta Linda och säg att jag håller alla mina tummar!!!!

  Stackars Thomas... :(
  Han har ju såna besvär med din klåda... Tro mig, jag vet ur det är nu i värmen att ha klåda somadrig tar slut..... :(

  Kram ANNELI! ;) ;) ;)

  SvaraRadera