tisdag 7 augusti 2012

Lite av varje

Även om det har tagit en hel del tid med Lindas flytt hinner vi med lite annat också :)

Thomas har röjt ur pannrummet, som ska fixas till och sedan användas som torkrum och förvaring. Otroligt vad mycket det får plats i ett så litet rum..
Vi köpte renoveringstapet och färgprover till Lindas rum, som nu får tillbaka sitt gamla namn: Balkongrummet ;) Köpte färg till klädkammaren och fick fina tips av vår "färggubbe" på Flügger när det gäller parkettgolvet, som är minst sagt dåligt. Att slipa det skulle hjälpa lite, men alla fläckar skulle inte försvinna, så vi har haft många funderingar på vad vi ska göra. Riva ut det, lägga plastmatta, laminat, måla eller olja.. Men Flüggermannen hade ett annat alternativ som vi nog ska testa. Får återkomma om det. :)

Innebandyn har börjat så smått igen. Vi ligger lite sent i försäsongen pga vi så sent fick vår plats i div 1, men det ska säkert bli bra ändå! Kul att träffa killarna igen, även om mitt fokus just nu mer är på hemmaplan :)

Daniel är i Luleå sedan förra veckan, och verkar trivas alldeles utmärkt. Han ska hämtas på Landvetter i morgon kväll. Mysigt, det är tomt här hemma nu.

OS tar ju ganska mycket tid i den här familjen förstås. Och nu tycker min älskade sambo att vår tv är för liten, så vi åkte och köpte en lite större igår. 55 tum.. Eeeh, ser han inte puckar, bollar och annat smått och gott nu får han skaffa kikare.. ;)
Detta schabrak till tv anländer i morgon till min älsklings stora glädje. Han menar att nu får vi ju en väldigt fin tv i balkongrummet som jag kan titta på när jag sitter på motionscykeln.. Han har ju rätt i det förstås, haha. Och han är värd sin tv, han sliter för oss hela tiden.

Nu är det dax att krypa till kojs, tror jag. Vi ska börja riva i rummet i morgon, jag ska grunda i klädkammaren och thomas ska ge sig på tapetriv. Rasta syrrans hundar och fylla kyl och skafferi står också på listan, och så ska jag försöka hinna klippa Dippen.
Får se vad jag fått gjort när kvällen kommer.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar