måndag 18 juni 2018

Fryser!

Man är ju van vid att i början av juni säger man:
- Åh, +22 grader, så varmt och skönt!
Lite kul blir det ju när man redan i början av juni efter 6 veckors värmebölja säger :
- Åh, +22 grader, jag fryser!

Nu har sommaren vi är vana vid kommit. 15 -19 grader, regnskurar och ganska blåsigt. Känns lite jobbigt att behöva leta fram joggingbyxor och tjocktröja igen, när man gått i cykelbyxor eller shorts och linne ända fram till läggdags i  över en månad.
Men sommaren har ju faktiskt bara börjat, så värmen kommer nog tillbaka..

Här rullar allt på som vanligt. Thomas jobbar igen, och bygger i badrummet när han är ledig. Försöker få honom att ta det lugnt, men det är inte så lätt. Han vill bli färdig.
Fint blir det iaf. Kaklet är snart uppe, han har börjat foga nu. Toaletten kom med bud, och kranar och annat med posten nu i veckan. Så nu är det "bara" att montera upp det när det är så dax.

Mona och Linda var här på middag igår, och vi hade förstås lika trevligt som vanligt. Vädret bjöd på åska, hagel- och regnskurar.
Självklart halade Linda fram kameran när jag hade varit ute och räddat tomaterna - jag hade ju ett paraply i handen..



Det kom så mycket hagel och regn att det blev som en fontän i brunnen  på andra sidan gatan. Fick inte upp kameran snabbt nog (förstås!!) men man kan se lite av det.
En knapp kvart senare sken solen, och det såg ut så här:


Det är skönt att bo i en backe ibland, med en tomt med bra avrinning - det är många som har problem med fukt och vatten i källarna.

2 kommentarer:

  1. Det är ju nästan dags för långkalsonger �� Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ju inte klokt - nästan som drivis.. 😱😂
      Kram

      Radera