söndag 21 oktober 2007

Hm...

..är visst riktigt dålig på att skriva - det är nästan en månad sedan sist. Mycket och inget har hänt sen sist, om man säger så.


Innebandyn har gått igång för fullt. Sonen spelar och tränar för fullt - tre träningar och en till två matcher i veckan. Laget tar en del tid, har precis gjort klar matrikeln och kollat att alla betalt medlemsavgifterna. Men det är kul - inga fritidsbekymmer iaf.
Dessutom är det ju hockey, någongång i veckan blir det besök på Scandinavium. Vilken härlig stämning det är. I morgon är det dags igen - Brynäs hemma. rammelbuljong på gång!! :D

Ikväll är det styrelsemöte i brf. Hoppas det går fort, har ingen lust att sitta där i timmar. Hoppas Någon är på gott humör idag, annars blir hela kvällen förstörd. Förstår inte hur människan fungerar, helt omöjligt att föra en vettig dialog med henne. Hon och X-et är väldigt lika, de lyssnar inte utan bara fortsätter på sitt gna inslagna spår i evigheter.

Apropå honom ja, nu är Dottern hemma igen. Det hade visst slagit slint igår, han hade varit förbannad på något redan när hon kom (hon har varit hos pojkvännen sedan i torsdags). Han gillar inte pojkvännen, vet inte om han känner sig utkonkurrerad. I vilket fall skar det sig ordentligt, så jag fick åka och hämta henne. Hon var ledsen, men samtidigt inte speciellt förvånad - det är ju inte första gången precis.
Dottern kom hem från skolan, tror att hennes UVI har kommit tillbaka igen. :( Det är femte gången iår, nu måste Vårdcententralen ta tag i det. Om vi nu bara får en tid, förståss. Har försökt att ringa flera gånger men kommer inte fram. Och åka till Axxess-akuten är ingen idé, de kan j inte remittera vidare, eller göra utredning på vad det är som strular.

Annars är det bra! ;D Lite trött, bara. Vi hade en liten valpträff med de minsta valparna för en vecka sedan. Skitkul att se hur fina de är och hur bra mattar och hussar tar hand om dem! Full rulle i ett par timmar, Citrus var helt knäckt på kvällen.

Svägeskan är inne på sista behandlingsveckan nu. Hon hade blivit uppskrämd av en nybakad sköterska inför behandlingen, och svärmor hade inte kunnat lugna henne. Men det blir nog bra, det finns inget annat alternativ... Efter detta är det "bara" att vänta några månader till såren har läkts och svullnaderna lagt sig. Sedan ska de göra en ny magnetrönten för att se hur behandlingen fungerat. Det blir en tuff väntan...

Nu ska jag dammsuga, hela undervåningen är full av inblåsta löv. Sedna är det dags för ett inspelat avsnit av Heroes!Något frustrerad idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar