onsdag 25 mars 2009

Uppdatering...

Jag fick ett litet påpekande om att det var längesedan jag skrev, och det är ju sant.. ;)

Mycket har hänt och ändå inget. T är i huset och sliter varje ledig stund. Ingen blir väl förvånad över att det visar sig vara mer akut med vissa saker än vad vi tänkt oss!
Elen är ett under av... Jag vet inte vad man ska kalla det, mer än trassel på hög nivå. T har i flera dagar försökt få någonsomhelst koll på det, men det blir nog så att vissa ledningar helt enkelt får kapas och nya dras in. Morfar var sockerbitarnas konung helt klart!! ;) Sedan visade det sig (som tur var!) att avloppsstammen måste bytas NU, inte när vi flyttat in - ett sprucket rör i köksväggen minsann. Ibland är det extremt skönt att ha en petnoga gube - väggen som revs var egentligen inte nödvändig att riva, men det skulle bli bättre så. Och det kan man ju säga att det blev - inget kul att få en avloppsläcka i köksväggen när vi precis monterat in nytt kök...
Detta och annat gör att hela processen tar längre tid, så T har pratat med sin arbetsledare - han flyttar majsemestern till april istället - då ska vi nog hinna få in kök, toalett och golv och fixa ongarnas rum innan vi flyttar in den 18 april. Jajustdetja, T har bytt fyra fönster också! :)

Annars är det - inte lugnt precis, men ok. Ditte löper, så Fred har fått flytta hem till mamma ett tag. Han får bo kvar där tills vi flyttat, kör ner Ditte också i påsk. Jag tror att han blir präktigt bortskämd, sover i sängen på natten och i sovrumsfönstret(!!) på dagarna. Dippen och Citrus får bo hos syrran från påsk. Gissa om de kommer att gilla att vara där, det kommer att finnas en valp kvar. Jyckarna mår inte så bra av alla förändringarna, det är bättre att de får komma hem när vi flyttat.

Sonen har kommit hem från Egypten, brun som en pepparkaka och jättefin! Nu är det bara innebandy igen, kul!

Pappa och E kom hem från värmen i söndags. De har varit borta sedan början av januari, hoppas vi kan träffas snart!

Frölunda Indians blir det ikväll och imorgonkväll! Hoppas de vinner båda matcherna, då blir det Färjestad i drömfinal! Härligt!

Nu ska jag ut en sväng med vovvarna!

Svårt att komma igång idag

1 kommentar: