söndag 18 juli 2010

Elvis has left the building! :)


Nu har gosepojken flyttat till Askim. Ett väldigt mysigt par var och hämtade honom i torsdags. Blandade känslor förstås, saknar honom gör vi ju allihop (förutom Fred och Ditte som inte såg tjusningen med en valp) men samtidigt skönt att han fått ett eget hem. Vi hade ju inte planerat att behålla någon den här gången - fem hundar är för mycket. Iaf på vintern när man måste borsta all snö och is ur pälsarna - efter fyra cairn är fingrarna djupfysta...
'
Nu har jag snart städat ifatt mig. Kompostgaller, valplåda, tidningar och en massa som har samlats på hög har plockats bort, nästan allt iaf. Har inte riktigt orkat med, kroppen har inte velat vara med den här valpkullen - det har tagit styggt. Nu kan jag iaf vila en vecka innan innebandyn drar igång igen.
Ska försöka komma ifatt med lite pappersjobb som hänger.
'
I början av veckan kommer vår byggnadsställning. Efter en hel del funderande bestämde vi oss för att ta de sista reparationspengarna och köpa en rejäl ställning. Huset är ju högt, och Thomas når inte hela vägen upp till hängrännorna ens med en 6 meters stege. Det har varit ganska nervöst när han rensat dem från taket... Ni vill inte veta hur han gjorde! Vi har ju väldigt mycket som ska göras på utsidan, så det känns som en bra investering. Nu kan jag känna mig trygg igen - vill ju ha min älskling hel och hållen! :)
'
Nu ska vi äta sill och potäter, med jordgubbar till efterrätt. Det blir nog inte så mycket "gubbar" mer, det börjar bli dåligt i affären. Så det är bäst att passa på att njuta medan vi kan.. ;)
Sedan blir det nog en film, och slapp i soffan..
'

3 kommentarer:

 1. Väldigt gulligt kort på sötnosen!
  Syrran

  SvaraRadera
 2. Mmm fantastiskt söt Elvis! Men det var inte läge för mig denna gången, kanske nästa :-)
  Just nu är här väääldigt tomt och tyst utan boxer (o)ljud!

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Visst är han söt, lillpojken! :)

  Haha, Ulrika - du har väl änna fullt upp som det är??? ;D Förstår att du saknar henne, men du hinner ju knappast andas, jhu!

  bamsekramar

  SvaraRadera