torsdag 3 februari 2011

Solen!

Idag visar sig solen en stund! Härligt, man blir glad - men...
Jädrans, så smutsiga fönstren är! Får nog dra ner persiennerna.

Linda fick besked från Fritidsresor att det inte blir någon resa till Egypten i mars. Jättetråkigt, men inte så oväntat. Tjejerna hade redan funderat på att inte åka eftersom ev matbrist kan ställa till det för min gluten- och laktosintoleranta dotter. Men det är klart att de är besvikna, de skulle ju ner för att provjobba några veckor, med stor chans till anställning. Jag hoppas de kan få ny chans senare.

Just nu har vi Bus-Rollo här på besök, eftersom Ditte löper. Han är en väldigt charmig pojk i bästa tonåren. Att beskriva denna ursöta hund är svårt. Men vi kan väl säga så här: Det där med att hålla reda på tassar och ben är inte alldeles enkelt när man är en Rollo. Gó och glad, gillar att busa och bita, och försöker av någon anledning hela tiden pussa Thomas öron - INTE populärt!

I innebandyn går det väl sådär just nu. En riktigt trist förlust i helgen för A-laget, däremot en rolig seger för B-laget. Daniel gjorde debut som matchcoach för B-laget, och det verkade funka bra. Får se om det blir fler tillfällen.
Själv har jag äntligen blivit färdig med aktivitetskorten, detta ständiga gissel för oss ideella ledare. Varje träning, aktivitet eller match ska noteras och alla närvarande streckas i på en blankett. Kan tyckas enkelt, MEN det gäller att jag går på alla träningar och alla matcher, annars får jag göra det i efterhand - och hur det går med det vet alla som känner mig.. Det blir oftast ganska långt efteråt. Det finns ett kanonbra ställe man kan använda, som har de här närvarolistorna länkade till kalendern - Laget.se, där vi har vår hemsida. Men naturligtvis godkänner inte kommunen den. Förstår inte varför, den är en kopia över den som alla kommuner använder, och den tom har en separat blankett för det statliga bidraget. Fördelen med den är att alla ledare i truppen kan gå in och kryssa i närvaron, det måste inte bara vara jag.
Det är ganska mycket pengar för klubben det handlar om, så det går inte bara att strunta i det. I våras drog herrtruppen in strax under 40000:- i bidrag från kommun och stat, och det är ju enormt mycket pengar för en fattig klubb.

Nu är det tvätt och dammsugning på gång! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar