lördag 9 juli 2011

Härliga dagar!

Jag har haft en väldigt mysig vecka.
Den började med att jag hämtade hit mamma från Varberg i måndags. Besök hos min moster, syrran, kyrkogården och en massa gott tjôt har det blivit. Vi slutade med fika och middag med Marianne, svärmor Mona och ongarna igår, sedan var det dax att köra hem henne igen, alldeles för snart kändes det som.
När Linda och jag lämnade henne fick jag ett paket. Det var en födelsedagspresent från mamma och Anneli till Thomas och mig. Och det var något som jag har önskat mig en väldig massa år, men inte hittat (annat än billiga kopior..) Nämligen Gubben och Gumman!

Bild från Leksands Träslöjd , som gör "Gubben och Gumman" , orginalet :)
(Klicka på namnet så hamnar ni på deras hemsida)

Mormor och morfar hade en sådan, och jag älskade att titta på den när jag var liten. Min tokiga, härliga mamma visste ju att jag ville ha en sådan och lyckades hitta den. En "torgtant" rekommenderade henna att läsa tidningen Land, och envis som bara min mamma kan vara gick hon till bibioteket och läste tidningen varje dag tills hon fick syn på annonsen. Vem annars skulle göra en sådan sak?
Hon är världens goaste mamma.. ♥♥♥

Att resten av familjen är lika go' behöver jag väl inte säga egentligen. Mona hade med sig en dunk vin och Marianne hade köpt två jättefina trädgårdsyrener som vi ska plantera vid bersån
Idag fick jag en väldigt vacker rosenbukett, presentkort från Frölunda Torg (böckerböckerböcker!) och biljetter till Pirates of the Carabbian 3D i morgon av Thomas, Linda och Daniel. Och jag slipper att gå själv på bion, Thomas offrar sig..
Ingen kan ha det bättre än vad jag har.

Är lite förundrad över hur många som grattar på Facebook, och skriver verkligen goa kommentarer, med tanke bakom. Lite tagen blir jag, och undrar vad jag har gjort för att förtjäna allt snällt. För det är inte bara tom text, de här personerna är ju lika goa i verkliga livet.
Tänker inte fundera över det mer, utan bara njuta av dagen (nåja, natten..)

Tack allihop, jag älskar er :)

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Nu känner jag igen den, Gubben o Gumman. :) Jo, den har jag ett svagt minne av att jag ville snurra på.
  Det var ju ett riktigt litet kalas du fick, trevligt!!
  Men... Har du en moster som du besökt??? Det har inte jag.... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jodå, det har du - Anta.. :)
  Kram

  SvaraRadera