måndag 13 februari 2012

Semlor..

Idag har Linda varit på anställningsintervju igen. En liten spel & livsmedelsbutik i Majorna den här gången, och det verkar ha gått bra. Hon ska provjobba i morgon och ev en dag till: funkar det bra har hon fått heltidjobb och dessutom fast! Nu håller jag tummen för att det funkar, för kemin hade tydligen stämt mellan ägarna och henne. :)
Skulle det mot förmodan inte funka, har hon två intervjuer till de närmaste dagarna, telefonförsäljarjobb.

Fick dessutom tag i glutenfria semlor idag, vilket inte är det lättaste. Så idag blir det kålpudding till middag och semlor till kvällsfikat. Kan inte ha det bättre tror jag

Har börjat planera lite inför  kvalet till div 1, som är ganska tryggt i hamn. Vi ska bara spela hem de sista matcherna förståss, men som det ser ut som nu har vi faktiskt råd att förlora några poäng och ändå behålla andraplatsen. Men vi ska vinna alla som är kvar förstås. :)
Som det ser ut nu blir det Lindesberg vi ska möta. De kommer förmodligen att vinna div2 i Örebroserien. Så där lagom roligt att behöva åka nästan 4 timmar enkel resa men så är det. Dessutom ska båda matcherna spelas i påskhelgen så det är bara att sätta ledighetsstopp för samtliga i laget..

Nu är det dax att börja skära kål, koka potatis och sätta på ugnen:

Kålpudding! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar