lördag 4 februari 2012

Uppdatering..

En liten uppdatering på senaste veckans händelser..

Marianne trimmade Ditte, som som vanligt såg ut som en boll. Den här gången var det värre en vanligt, trots att det inte var SÅ längesedan hon trimmades. Syrran säger att det var en av de värsta hon gjort hittills. Och när man ser bilderna nedan kan man förstå det..
Högen framför Ditte (som verkligen inte villvara med på bild!) är ingen hund,
utan pälsen som satt på Ditte en stund tidigare
Den här söta hunden såg jag när jag kom in i köket.
Blev lite förvirrad, för det sprang ju redan fyra runt fötterna på mig.. ;)
Syrrans nya vrålåk, en Hundai I30


Syrran har bytt bil i veckan. Jag fick äran att vara med när hon provkörde och bestämde sig för den nya bilen. Den verkar toppen! Man är ju änna lite avundsjuk. ;)

Annars.. Ja, innebandyn har ju tagit en hel del tid. Jens, en av tränarna i laget fyllde 30 förra helgen, och bjöd in till en jättefest. Undertecknad körde, och när klockan närmade sig 22 hade jag över hundra ganska dragna gubbar i tretioårsålderna och yngre runt mig. Då var det ganska lagom att styra kosan hem till lugnet i Fräntorp.
Matcher har spelats och det har gått bra ända tills idag när Div2 laget förlorade en väldigt bra och spännande seriefinal mot Pixbo. Med tanke på att flera av våra spelare var borta pga förkylningar, och flera av dem som spelade också var dåliga, gjorde de en grym match. De orkade inte riktigt i tredje perioden, men attans vad de kämpade. Är grymt stolt över mina killar!! Nu blir det nog kval till Div1, men vi får se - än är det inte klart. :)

Kroppen värker väldigt just nu. Har fått problem med tabletterna och varit tvungen att sluta med de antinflammatoriska - biverkningarna knäckte mig. Nu får jag vänta till mitten av mars innen jag får en läkartid, men det tar jag bara jag få läkaren jag vill ha. En barsk, tuff kvinna, som aldrig ger sig. Hon är kanon. Men tiden fram till dess lär bli jobbig. Får klara mig med paracetamol, och det går ju sådär.. Framförallt nu när det är halt.
Tackolov har jag ju familjen som hjälper mig. De är helt enkelt underbara alla tre! ♥♥♥

Mitt nya intresse är annars Wordfeud, detta underbara Alfapetspel på Ifånen. Är fast ordentligt.
Så känner någon för att spela så är det bara att adda mig: adagbg
Det är nog den största eller rent av enda anledningen att ha en Ifån. Tycker den är ganska jobbig efterom mina fingrar inte funkar riktigt. Men å andra sidan - det är ganska fantastiskt vad man kan göra med en liten telefon.. Gå på banken, läsa tidningen, spela spel, titta på film, ta kort, läsa tidningen, skriva mail.. Men bara så ni vet, min inskolningstid när det gäller att svara när ni ringer eller skriva sms är avsevärd. Jag lovar, jag klickar er inte med mening... :)

Nu har jag lyckats titta på Melodifestivalen utan att lyssna på mer än Flinck, Loreen och Death by April.. Gillar faktiskt den sista :)

Ha det gott i kylan, och ta det försiktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar