söndag 2 juni 2013

Återförening

Besöket i Varberg blev väldigt trevligt - när jag väl kom fram. Tänkte inte på att det var fredag och sommarrusning.. Ska man åka till en sommarstad, ska man inte åka dit på fredag eftermiddag. Dumt.
Men jag kom fram till sist iaf, hämtade Anneli på sjukan och åkte hem till henne för att hon skulle betala räkningarna. Sedan åkte vi hem till mamma, fikade och Anneli fick krama om sin Älva.
Förhoppningsvis kan hon åka hem efter helgen.

Idag tillbringades förmiddagen i en oerhört varm berså. Kaffe och en god bok fick ett par timmar att försvinna alldelesför fort :)
På eftermiddagen åkte Linda och jag till Landvetter för att hämta Rebecca, Lindas fina kompis som har levt deras dröm i Egypten i drygt ett år. Hon har jobbat på hotell i Sharm el Sheik men nu kom hon hem. Tårarna rann på tjejerna när de träffades, och nu är de hemma hos Linda och har det gott.
Misstänker att det är mycket som ska uppdateras.. Skräckfilm stod visst också på programmet så med kännedom om hur de här två damerna är, pips det nog en hel del. Och hemvändaren gömmer sig nog bakom kuddarna i soffan :D

NHL på TV'n, kyckling o melon till middag och ett glas vin på det - bättre kan man inte ha det!

Ha en fortsatt trevlig helg därute!

1 kommentar:

 1. Åh Egypten i ett helt åt. Då antar jag att hon har mycket att berätta om ;)

  Hälsningar
  Yohanna
  som skickar med en länk om nån skulle vilja hänga med på veckans utmaning:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/june/real-life-lycka-2.html

  SvaraRadera