onsdag 4 februari 2015

Hostar vidare

Är ganska trött på hostan nu. Försökte få akuttid på Närhälsan, men det är ju lönlöst, ett rent lotteri. Ringde kl 8.00 när det öppnade. Trots att det inte ska kunna bli upptaget, är det så många som ringer att det blir det iaf. Så när man väl kommer fram till tfnsvararen säger den att sköterskan ringer upp kl 10.40 Och då finns det garanterat inga tider kvar..Två dagar i rad, sedan känns det meningslöst att ens försöka.
Så det fick bli Jourcentralen, och fick väl mest bekräftat att vården i den här stan befinner sig i fritt fall. Fick en iofs väldigt rar AT-läkare, som nog gjorde det han kunde. Men han var tvungen att konsultera en annan läkare för han visste inte om jag har bronkit eller lunginflammation. När han kom tillbaka kunde han fortfarande inte bestämma sig för om jag skulle ha kortinsonspray och luftrörsvidgande eller antibiotika. Jag frågade inte efter båda, för det hade han nog inte vågat, utan jag sa att då tar vi kortisonspray och ventoline..
Suck.
Det är en vecka sedan, och inte är jag bra ännu. Var i Jönköping på match i lördags, och fick tillbaka febern och hostan igen. Nu är jag feberfri men hostan lever och frodas, framförallt på nätterna. Och när jag pratar för mycket..
Lite jobbigt är det för jag märker ju hur fort jag tappar den styrka som jag kämpat för att få tillbaka. Orken är väck med pusta, och benen tappar styrka väldigt fort.

Men det är bara att sätta igång igen.

För jag har gått ner 10 kg!!
Fattar ni? TIO KILO!! På 20 veckor! Helt grymt faktiskt!
Nu är det bara 20 kvar, och det ska gå det med.
Tackolov för Viktväktarna!

:D

1 kommentar:

  1. GRATTIS!!
    Du är såååå duktig!
    Kramar Anneli :)

    SvaraRadera