måndag 7 mars 2016

Oj

Blev så till mig över biljetterna att jag glömde att berätta om Varbergskalaset igår.
Vi hämtade upp Linda (och en massa fikabröd) och Daniel, (utan Karin som fått jobb) och åkte till mamma där Anneli, Marianne och David mötte upp. Hundar fanns det gott om, men det blev lugnt och fint trots att de var många, 6 stycken. Anneli lämnade Älva hemma för att Mia och hon brukar försöka busa, vilket inte är så himla käckt i en lägenhet. De är ju stora, så det blir ganska brôtigt. Nu låg Mia bakom galler och småttingarna låg mestadels och sov.
Det serverades en väldigt god kötträtt, som mamma ska få dela med sig receptet av. Vi åt så magarna stod i fyra hörn och hade väldigt trevligt under tiden.
Det blev sedan presentöppning för mamma och därefter gofika som Linda bakat, kanelbullekladdkaka och hallongrottor. Allt gluten- och laktosfritt förstås. Sååå gott!!

Idag har jag varit ute och skottat/puttat snö. Jääälans så tungt det var! Det hade väl ramlat ner lite under en dm och sedan börjat töa. Sedan mer snöblandat ovanpå det, ja ni förstår..
Men nu ska vi iaf slippa halka och bryta benen när det fryser på.

Denna veckan är faktiskt ganska fullspikad. Träning ikväll, läkarbesök (rutinkontroll & recept för mig bara) och lite ärenden med Linda i morgon, onsdag är det seriefinal i Stenungsund, torsdag träning.. Full snurr mao. Sedan blir det lite lugnare förhoppningsvis. Bara match på onsdag och en hemma om 1½ vecka kvar - om vi vinner våra matcher. Gör vi det vinner vi serien, annars blir det två kvalmatcher också innan det är slut för den här säsongen.
Nu längtar jag efter våren, ser framemot att plantera i våra planteringslådor som Thomas byggde förra året. Vinbär, rabarber och pioner finns det redan, får se vad det blir mer - det finns massor av plats! :)

Två sådana här och en väldig massa hallongrottor hade vi med oss till Varberg
Tack Linda, det var jättegott!
Bilden har Linda tagit

2 kommentarer:

 1. Mm, ser jättegott ut. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var den! Inte bra för volangerna, men för själen.. ;)
   Kram

   Radera