tisdag 6 juni 2017

Äntligen

Så var årets bästa frukost avklarad! Yoghurt, müsli och färska, svenska jordgubbar tillsammans med en stor balja kaffe, en god bok och ett gäng hundar. Att äta i det i bersån, när det faktiskt är över 20 grader varmt och solen skiner - det är lyx! 🌞
Och nej, jag har inte glömt Thomas, han låg och sov gott..  😄Fick en fråga om hur man lättast plockar fästingar. Den här käcka snaran är den bästa grejen jag någonsin haft. Har använt den i massor av år, och aldrig misslyckats. Med tanke på hur många hundar vi haft genom åren, är det ett väldigt gott betyg. Har också plockat bort fästingar från människor med den, och det funkar lika bra det. Den kostar ett par tior, finns i princip i vilken större matvaruaffär, på apotek och i de flesta djuraffärer.


Fästingplockaren är väldigt enkel att använda. Man trycker på den gröna knappen och håller den intryckt, en liten snara kommer ut i andra änden. Denna trär man runt fästingen, alldeles intill huden på djuret eller människan, släpper försiktigt den gröna knappen, och vrider försiktigt, men bestämt tills det knäpper till och fästingen lossar. Släpp eländet i en bit papper och borta är den!  
Har aldrig misslyckats, utan fått loss odjuret hel och hållen. 😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar