söndag 28 juli 2019

Besviken och varmt, varmt, varmt


Hade ställt klockan idag, för jag skulle gå upp och duscha & göra mig lite fin inför dagens stora händelse - Anne's Peter skulle gifta sig med sin Lina och självklart skulle jag ju till kyrkan! 
Men usch så besviken jag blev. Det är inte så ofta jag tycker synd om mig själv, men idag blev det tungt. För när jag skulle upp ur sängen knakade nackhelvetet till och låsningen satt som en smäck. Har haft lite problem senaste veckan med ett par muskelfästen, men trodde att det var ok nu. Men icke.
Hursomhelst, jag tog mig upp och tänkte att en varm dusch nog kan lösa det. Men insåg när jag väl kom ner till i duschen, att det är en fördel att kunna klä av och på sig, och kunna schamponera håret om man ska till kyrkan. Använda armarna när man ska köra bil - och vrida på huvudet -  är också bra att kunna. Och det kunde inte jag. Så det blev tanka lite smärtstillande, släpa sig upp för trapporna, krypa ner i sängen och lämna återbud. 
Har ju lärt mig med åren hur jag ska "ta loss" krampen/låsningen" så efter några timmars sömn hade den släppt. Men nu får jag vara extremt försiktig de närmaste dagarna så nacken inte kraschar igen, då tar det längre tid att bli bra igen. Jag verkligen hatar nackspärrar, nervsmärtor, muskelfästen och sådan skit ibland.

Men Peter & Lina har gift sig, och jag önskar dem all kärlek & lycka! 💘

Sommarens värmebölja är här. Lite väl varmt, men lite skönt ändå. Och bra för ond nacke!
Fast jag tycker väldigt synd om Thomas som måste jobba i bastun på Vagnhallen Rantorget. Noll ventilation gör att temperaturen där är vidrig. Skönt nog har han snart semester, bara två veckor kvar.



Igår kl 19.00... Lite bättre idag, eftersom det vindat ganska ordentligt


Maya kollar VM-simningen tillsammans med mig.
Eller möjligen är det min frukostskål som är intressant... 😉


2 kommentarer:

  1. Men stackars dig! Du måste ringa och klaga lite när det är så här illa! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, så go du är! Orkade inte, gick och lade mig och sov istället. Är nog i en sämre period överhuvudtaget, men det vänder nog snart igen. Kramen! ♥

      Radera