onsdag 28 oktober 2020

Överklagan



Nu har vi med hjälp av Lindas jurist filat ihop en överklagan till Kammarrätten. Eller rättar sagt, han har filat och vi bara finslipat.
Nu ska den bara skrivas ut, undertecknas och skickas in, och sedan hoppas vi att det ska bli ett slut på den här snurren.
Men Linda ska söka sjukersättning igen, och då har hon Smärthjälpens utredning också bakom ryggen
Nenad, läkaren där, är väldigt noggrann. Vi var där igår på sista besöket för den här gången. Linda ville att jag skulle följa med in, hon är sliten och orkar inte själv.
Nenad konstaterade att diagnoserna Linda har är korrekta, han säger också att SLE-diagnosen är självklar, och han har också konstaterat att inga tvivel råder om de andra diagnoserna heller.
För att vara någon som inte bryr sig ett dugg om diagnoser, har hon fått en hel del sådana att kånka runt på.
Den som vet något lite om hennes sjukdomar inser att det inte är så konstigt att hon faktiskt inte kan arbeta eller studera, inte ens lite.
Man kan ju bara stilla hoppas på att Försäkringskassans beslutsfattare och deras betalda läkare också så småningom förstår det. Det blir ju ganska konstigt när de menar att de vet mer än specialister.

Linda är så tacksam att hon fick komma dit. 
Hon har känt sig sedd, trodd och fått ett jättefint och respektfullt bemötande. Hon har också fått hjälp med bla smärtlindring. Men det viktigaste av allt är bemötandet, det har varit väldigt, väldigt bra.
För henne är inte diagnoserna viktiga, utan hjälp att kunna hantera sina sjukdomar som sas krockar med varandra. Många liknande symptom, men olika sätt att behandla och hantera dem göra att det blir väldigt komplext. 
Kanske Nenad och hans teams utlåtande kan hjälpa Linda med/mot Försäkringskassan.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar