lördag 7 oktober 2023

Fullt ös

Nu händer det mycket igen.
Den där hösten som skulle bli så lugn och avkopplande (ja. förutom innebandyn, då) har ju visat sig bli intensiv. Tanken var ju att efter bröllopet skulle det bli tid för vila och ro...
Så blev det ju inte. Melvins död tog hårt på oss alla, även om han var väldigt gammal. Den här lille killen tog stor plats hos oss och det blev så tomt.

Nu tar vi nästa omgång händelser.. 
Linda har sökt lägenhet länge. Hennes dröm har varit att få en lite större lägenhet på bottenplan, det hade underlättat för henne. Men det är inte så lätt, de få som finns är ofta väldigt dyra och kötiden väldigt lång. Vi har varit på flera visningar, men hon har saknat allt från månader till år i kötid - och hyran har legat på smärtgränsen. Men så för ett tag sedan matchade hon i ett trippelbyte. Det har varit nära förut, men har stupat på mållinjen sas.
Den här gången funkade allt, och nu går det fort! För knappt en månad sedan blev matchningen klar, i tisdags skrevs kontrakt och den 6 november flyttar hon in!!
En jättemysig, stor 3:a på bottenplan i Lerum, på Hulan. En stor fin uteplats, stort kök och rymliga rum. Området är väldigt fint, nära till sjön Aspen. För er som inte känner till geografin runt Göteborg, så ligger Lerum 15 km öster om Göteborg - Partille kommun ligger emellan. Men det tar bara 10 minuter att köra från vårt hus till Lindas nya lägenhet, och det är bara motorväg. Hur smidigt som helst.
Det kommer att bli toppen!


Entrén


Baksidan



Nästa överraskning! 
Får jag presentera: BAMSE!!
En otroligt söt herre som flyttar hem till  
Linda och Kiara - den 22 oktober..!

Bamse är den nye familjemedlemmen. Han flyttar hem till Linda den 22 oktober, då han kommer i en transport från södra Europa. Det ska bli väldigt spännande att få göra hans bekantskap, han verkar väldigt lugn och mysig. VI har sett några filmer på honom i olika situationer och han ser väldig sansad och kelsjuk ut.
Men det blir ju lite trångt om tid, så igår började Linda och jag flyttpacka. Hon fick sålt sitt köksbord, så nu har vi gott om plats för alla femtioelva flyttkartonger som vi börjat fylla...

I veckan hoppas jag på lite skapligt väder, så jag får städa ur växthuset. Det bär emot, för det växer så det knakar därinne, men det blir inte mycket tomat och gurka. Har lite kvar, och några väldigt fina paprikor, men sedan är det nog slut för i år.

Nu ska jag ta en ganska välförtjänt vila resten av kvällen. Vi mötte Mölndal i en spännande, tuff match idag. Det satte punkt på en händelserik vecka. I tisdags var jag i Varberg hos mamma och förra lördagen var vi ju i Forshaga och vann  med 10-4. Jätteskönt! Det gjorde 8 timmars bussresa lite lättare att stå ut med.. Nästa lördag är det dags för en ny Karlstadsresa, isch! Men jag hoppas det blir en lika rolig hemresa då.. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar