måndag 22 mars 2010

Snön snart borta!

Äntligen ser man marken igen, så skönt! Och fort har det gått också, för bara en vecka sedan, var ju det vitt överallt. Men nu är det äntligen vår i luften, även om det var minusgrader i natt.

Marianne har klämt på Citrus, och visst finns det valpar därinne! Hur många, det är frågan, men 3-4 kände hon. Så runt den 28 april är det dax för smått igen.. :)

Smått ja... Idag kommer Ulrika och Jonas att bli föräldrar igen, den här gången till en pojk. Lycka till idag, och jag skickar alla goda vibbar jag kan så allt går bra!

Och om det gick bra för pappa och Elisabeth kom de hem från Los Christianos i går kväll, efter att haft en skön vistelse där på ett par månader. Bilderna säger att vi blekansikten inte vill stå för nära dem - bruna som pepparkakor är de!

Ska sätta mig med Marianne och kolla på datum för 120-års kalas, i mitten av april får det bli. Då blir det inte för jobbigt för Citrus. I vanliga fall brukar vi ju ha släktkalas runt 1 maj när Linda fyller, men eftersom valparna föds då, får det bli tidigare. Och vi har ju lite att fira: Thomas 50, Marianne 50 och Linda 20! Och så är det ju ettårsjubileum, vi flyttade in i huset för ett år sedan.

Nu repareras det för fullt igen - vårt sovrum är på g! Thomas har kommit halvvägs med taket, sedan blir det renoveringstapet, färg och nytt golv. Så skönt det ska bli att får det klart!
Lat idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar