måndag 15 mars 2010

Solen skiner :)

Kanske våren kommer snart iaf? Nu har vi 5-6 plus på dagen, men lika många minus på natten, så det tar lite på snön, skönt! Tänk, om 1½ månad fyller Linda 20 - då är det 1 maj, och ibland är det 25 grader varmt då. Vågar man hoppas på det??

Ja just det ja, det är mycket på gång den närmaste månaden. Två femtioåringar, nej tre - en av mina bästa vänner fyller också 50, och en 20åring... Det blir ett hyfsat kalas, som vi inte riktigt vet när det blir ännu. Citrus valpar kommer ju omkring den 28 april, så nu får vi planera runt det. Det får nog bli ett ultraljud på henne, så vi vet besked om det blir några. Besked kommer om en vecka eller två! :)

Nu börjar innebandyn komma in i slutspurten. A-laget spelade sin sista match i helgen, och är nu klara för spel i den nya divison 2. Ska INTE gå in på den röran, men i korthet ska förbundet peta in en division till under SSL (motsvarar Elitserien eller allsvenskan) vilket gör att vi sas åker upp en division "gratis", likadant i divison 6 - vi åker upp till femman, tror jag iaf... Ganska snurrigt är det!
Hursomhelst, sedan har vi x antal matcher kvar i Div 6 och i Hj-divisionerna fram till 28 mars - sen är det hyfsat lugnt! Bara träningar och någon cup. Och cuperna har jag sagt att jag förmodligen inte kommer att kunna medverka i, pga ev valpar.

Nu är det dax för dagens andra promenad med hundarna! :)Seeeg idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar