söndag 29 augusti 2010

Fullt ös och semester.. :)En gammal bild från förra året, får det bli eftersom jag varit extremt dålig på att fotografera. Men den är bra, med min flygande son in action.. :)

Nu är det fullt ös med innebandyn. Var med A-truppen på cup i Torslanda hela förra helgen. Jättekul, och ännu roligare var det att Jens (tränaren) bestämde att vi skulle ha kick-off på lördagkväll. Som vanligt tyckte jag att jag skulle hålla mig utanför, men han blev ganska tokig, och hojtade att både han och spelarna ville att jag skulle med. Kul för mig, men min stackars som fick göra krogdebut med mamma i hasorna.. Fin som han är, tyckte han att det var ok. Jag gick dock hem ganska tidigt så killarna fick roa sig utan gamla Bettan. ;)
OCH roade sig, det gjorde de!! Hehehe, men jag ska nog inte säga så mycket mer om detta - eller hur Daniel?? ;D Jag älskar dig, sonen!

I veckan som gått har det varit träningar nästan varje dag, Daniel har börjat skolan, Thomas har målat färdigt fönstren i matrummet, vi har skaffat grejor till köket så vi kan göra färdigt det sista där. Skönt, sen är det bara ett fönster kvar i vardagsrummet att göra - sedan är första våningen klar! I vinter blir det trappan upp och hallen på övervåningen, lister och golv i sovrummet och så får vi se om vi hinner fräscha till toan. Badrumsbygget lär få vänta, ekonomin räcker inte.

Linda har kanske, kanske ett jobb på gång. Hon var på anställningsintervju för en vecka sedan i en zoo-affär alldeles i närheten. Det verkade väldigt positivt, ägaren ska höra av sig i början av september. Man kan ju bara hålla tummen och hoppas!
Hon har ätit pulverdiet i snart veckor. Det verkar funka bra, äveen om hon äter lite frukt och någon sallad då och då. Funder på om jag kanske skulle ta ett par veckor oxå, så man kommer igång lite snabbare. Har lite svårt med motivationen, eftersom jag har sådan värk för tillfället. Kanske det blir lättare om jag kör pulver. Linda tycker det funkar bra iaf. Är så stolt över hur min fina dotter kämpar och kämpar. Även om det är tungt nu, ska det nog bli bra snart!

Nu ska jag titta på Transformers, tvåan.. ;)


Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar