måndag 6 september 2010

Mysdag och kök..

Har haft en mysig eftermiddag med älsklingsdottern. Vi åkte till min mamma för en fikastund, och det var lika avkopplande som vanligt. Kaffe, glada skratt och en obligatorisk blick i hennes fina fotoalbum blev det.
Det där med fotoalbum är ett måste när man kommer till mamma! Hon är otroligt duktig på att få till det, hon klipper, klistrar och skriver, så varje album hon gör blir en fin bok. Och hon har många! Dessutom har hon sedan flera år gjort var sitt album till sina barnbarn. Och ni ska veta att det är många timmars jobb hon har lagt ner. Omsorgfullt har hon valt bland alla tusentals negativ hon har, framkallat, klippt, klistrat och skrivit en liten kommentar till varje bild. Gåvor som inte går att mäta i pengar!

När vi kom hem var Thomas nästan färdig med köket. Nu saknas bara foder runt halva fönstret och ett par taklister och någon typ av lösning runt kyl & frys, sen är bottenvåningen äntligen helt klar. Han är grym, min älskade man! Det blir så snyggt och välgjort (även om han förstås aldrig blir helt nöjd..) och han jobbar så hårt. Önskar att jag kunde återgälda honom, jag kan ju inte hjälpa till så mycket.. :/
Jag har världens finaste kök i vilket fall, det har blivit perfekt! Snyggt, praktiskt och lättarbetat, vi är väldigt nöjda.

I morgon början han jobba efter semestern. Liten besvikelse har ju den varit i år, det började regna när han blev ledig, och sedan har vi inte sett solen mycket. Lite vila blev det ju, men lite trist.

Nu är det dax för nattvila :D

2 kommentarer: