onsdag 2 mars 2011

Enformig blogg..


Fixade vi det verkligen??!! JAAA!!


Lättad lagledare, målvakt och back..


Just nu cirklar livet väldigt mycket runt innebandyn. Inte konstigt, med fyra otroligt viktiga matcher på två veckor, hinner vi inte med så mycket mer.
I lördags mötte vi Billingsfors, som helt enligt förväntningarna leder uppflyttningstabellen. Medan vi har räknats som mer eller mindre ett bottenlag av "de som kan". Men vi vet vad vi kan och är egentligen inte så förvånade att det faktiskt blev en seriefinal. Matchen blev helt osannolik, eller ja - vi hamnade i den situation som vi konstigt nog har behärskat bäst- underläge 1-4 inför sista perioden.. När det återstod 40 sekunder reducerade vi till 4-5, och när det återstod 15 sek utjämnade vi till 5-5!! Gissa om glädjen stod högt i tak.. Efter det lyckades killarna vinna förlängningen. GRYMT!! :)
Igår mötte vi Lindome. Vet inte om mina killar inte hade hämtat sig från förra matchen, men de spelade inte bra. Men vi lyckades vinna även denna match, nu med 6-3. Puh!
Just nu ligger vi en poäng efter Billingsfors, men vi har en match mindre spelad, totalt har vi tre matcher kvar. Vågar knappt tänka på det, men vi kan faktiskt bli direktkvalificerade för Div 1.. Hissnar..
Men för att vara helt säkra, måste vi vinna de tre sista matcherna, för Billingsfors kommer nog att vinna sina sista två. Huga, pirr i magen är väl det minsta man kan säga..

Annars? Jo, Kola är lyckligt parad med en fin hane från Boråstrakten. Hon började löpa 1½ månad tidigare än beräknat (blev kanske påverkad av Ditte och Carmen). Så gissa när valparna beräknas komma?? Helst sanslöst, men någongång runt den 24 april! Vad är oddsen för att ytterligare en kull föds på syrrans födelsedag?! Två av våra sex tidigare kullar har prickat den dagen, den senaste var ju Citrus som lyckades sabba hennes 50-årsdag.. ;) Jaja, vi får se hur det gå - vi vet ju inte om parningarna tog ännu.

Har en otrolig oreda på bilderna efter att först datorn och sedan den externa hårddisken kraschat. Försökte hitta en bild på Kola, men efter en halvtimme gav jag upp. Det får bli en bild från en jättemysig valpträff vi hade för några år sedan i Änggårdsbergen


Thomas och jag håller just på att fundera hur vi ska fortsätta med renoveringen. Tyvärr får det planerade badrummet och klädkammaren på övervåningen vänta, pengarna är slut. Men vi vill ju ändå fixa till där uppe, så veckan före påsk har han tagit semester så vi börja. Vi ska sätta gips på väggarna, renoveringstapet ska upp och sedan måla. Toaletten ska fixas till, och golvet i sovrum, lilla rummet och hallen läggas. Vi köpte ju massor av Pergogolv när vi flyttade in, det ska räcka till sovrummet och kanske lilla rummet. Vad det blir i hallen vet vi inte ännu. Lindas golv behöver också fixas, men vi vet inte riktigt vad det blir där heller. Pengar, pengar, pengar...

Nej nu är det dax att resa på sig: hundarna ska ut, tvätt i maskinen och jag har lovat Thomas kålpudding. Ibland undrar jag varför jag lovar sådana dumma saker - att stå vid spisen är ju inget jag gillar precis.. ;)

Fick just sms från Linda. Hon och Andreas njuter av värmen på Lanzarote en vecka, de gottegrisarna. Idag är det iofs mulet och lite kallare, men man kan ju lugnt konstatera att det är varmare än här..!

Jag vill ha våren - NUUUU!!! :)3 kommentarer:

 1. Jag tycker inte alls att den är enformig, din blogg! Så det så!
  Elisabeth med kramar även från pappa!

  SvaraRadera
 2. Tack, det var skönt att höra.. :)
  Justdetja: Boka 10 juni - då är det student igen! :D
  Kramar

  SvaraRadera