måndag 28 mars 2011

Nya tag...

Fruktad supertrio

Det gick ju inte så himla bra igår. Förlorade första matchen mot Alingsås med 3-7. De är väldigt duktiga, samspelta och rutinerade, även om de har några yngre killar med också. MEN vi är grymma när vi slår ur underläge, och det har visat flera gånger under säsongen när vi allt som oftast har tippats som sämre lag.
På lördag spelar vi den andra matchen. Eftersom Alingsås har en duktig tränare kommer de helst säkert vara på det klara med att vi inte blir lätta. Men att leda med 4 mål inför returen kan vara vanskligt, det är lätt att förnuftet säger en sak men att spelet blir ett annat..
Jag har inte på långa vägar gett upp det här, tre träningar den här vecka - sedan match och lagfest. Tror att vi kan få mycket att fira den kvällen.. :)

"Den fruktade supertrion" får sin förklaring HÄR  

Fick mig ett gott skratt av fotot iaf. Det är jag, Jens och Stefan som är på väg till bänken efter samlingen runt målet före matchstart :)

Arrangemanget flöt på bra. Tror att de flesta var nöjda, har fått jättebra respons från domare, ordföranden, Jens och andra. Men så fick jag ju också kanonhjälp av Marie, Lotta, Jens, Maria och en massa andra. Linda och Andreas skötte entrén på ett väldigt bra sätt. Jag hade lite problem med ett gäng som drev omkring, lite hotfulla men jag har träffat på dem förut så de visste att det inte var någon idé att ge sig på mig. Hade ju en hel hall bakom ryggen, fylld med mestadels rejäla gubbar.. ;)

Idag är det vila som står på schemat. har ganska ont och är jättetrött. Men nöjd trors förlusten - vi tar dem! :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar