onsdag 9 mars 2011

Kul, men usch...

Skönt, vi vann mot Kärra i går kväll. Iofs ligger inte avgörandet i bara vår hand om vi går direkt till ettan, eller måste kvala - Billingsfors måste förlora en match och vi vinna vår sista. Men ändå, det var riktigt gott. Nu har vi ända till den 19:e att vila och kurera skadorna killarna fick igår.

Kurera ja.. Fick ett riktigt ras i kroppen igår, har ont i varenda del just nu. Fick lägga ner hårtvätten, det funkade bara inte. Sömnen blev inget vidare i natt, men tackolov brukar det ju bli hanterbart efter någon dag eller två. Nu är det ganska tungt faktiskt..

Västtrafik är något jag aldrig förstått mig på! Att de köpte in de italienska vagnarna var ju för de flesta av oss som jobbat/jobbar på Spårvägen en gåta. Och att fortsätta köpa in dem när det är så vansinnigt mycket problem med dem är ju helt sanslöst! 25 beställda och ev ska de beställa ytterligare. Hur tänker de? Nu har det ju hittats nya stora problem, även det konstruktionsfel. Det kan inte vara roligt för någon på spårvägen att behöva klä skott för Västtrafiks inkompetens.
Nu får Thomas från och med söndag jobba kväll/natt i tre veckor för att de ska kunna kolla alla resterande 27 vagnar som fortfarande rullar...

Men annars är det bra! Förutom vädret då...   :D

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar