söndag 15 januari 2012

Årets första match

Så skönt, helt planenligt vann vi mötet mot Lindås div 2 med 4 -8 :) Lite lamt i första, men lugnt och fint coachat av Jens o Stefan som fick upp tempot resten av matchen.
Nu ska vi bara vinna resten också :)

Idag blir det ännu mer innebandy. Åker ner till Varberg och stöttar JAS-laget som har två svåra "måstematcher" kvar. Det skulle vara grymt om de helt otippat (från en del sk experter) skulle gå vidare till slutspel.

Beroende på vad klockan blir, kanske det blir ett snabbt besök hos mamma, men det får vi se senare..

Freddan börjar bli gammal, det märks allt mer och mer. Han sover väldigt djupt, och hör ofta inte att man ropar på honom, trots att man står vid sidan om. När man ruskar i honom, vaknar han efter en stund och undrar vad som händer. När han nosar på något, verkar det som han inte hör/märker vad som händer i omgivningen. Två gånger senaste veckan har han försvunnit från Thomas på promenaderna - inte för att han gett sig ut på äventyr utan för att han inte ser vart husse och tjejerna går. Då vänder han och springer hem. Problemet är att husse vet ju att ibland tar hundskrället andra väger. Och få med sig tre yra cairntjejer har också sina sidor. Nu får det nog bli lina för Kungen i fortsättningen...
Här hemma märks det också att han inte hänger med riktigt. Han följer mig vart jag går, står och väntar vid trapporna om han inte har lust att följa med. Kryper tom upp i knät ibland, och DET är inget han har gjort förut.
Men gubben fyller ju faktiskt 13 år om ett par månader, så det är väl kanske inte så konstigt. Han verkar tackolov ha hämtat sig nästan helt från pärsen för ett år sedan. Det enda som är kvar är oron när vi ska åka i väg - han vill inte åka hemifrån mer. Men pigg o frisk förövrigt, gott :)

Nu är det dax att förbereda sig för match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar