fredag 5 oktober 2012

Snabb resumé

Först av allt blev jag så himla glad i kväll, när jag läste fina A´s blogg. Hennes fästman har cancer, och det verkar som cellgifterna tar bra på metastaserna. Så skön läsning!!!

I söndags körde laget upp till Karlstad och mötte Sjöstad i vår första Div 1 match. Förlust bled det med 7-5, men de satte sista målet i tom kasse, och vi hade en sanslös press. Så vi kunde åka hem med huvudet högt och veta att vi inte är chanslösa. För fem av våra killar i de två första femmorna saknas och vi åkte i väg med bara 11 utespelare.. Så vi ska nog klara det här.

Humöret har annars varit lite sådär. Åkte på ryggskott i förra veckan, och det mådde inte jättebra av 54 mil i minibuss.. Och att sedan upptäcka att arrangemangsgruppen som skulle finna runt oss denna säsong, inte existerar - 9 dagar före första hemmamatch... Ja, humöret gick ju inte upp i topp precis. Tycker att de som skulle ordnat detta åtminstone kunde ringt mig för en månad sedan - det var då den som skulle ansvara för denna grupps tillkomst upptäckte att det inte skulle fungera.
Tydligen togs det för givet att Någon skulle göra något. Eftersom det nu inte existerar någon med namnet Någon, har naturligtvis undertecknad fått dra lasset. Ett lass som i andra klubbar består av 8-9 personer.
Men ikväll fick jag klart det mesta, bara några smådetaljer kvar. Och tackolov för mina fina vänner (och familj!!) som stöttar! M T har gjort ett stort jobb, och mina fina coacher gör det de kan för att hjälpa till. Tur att man har folk som ställer upp när man ringer också..

Så i morgon är det dax för första hemmamatchen, mot Stenungsund. Det blir ingen lätt nöt att knäcka, men vi har iaf fullt lag, även om det saknas flera nyckelspelare. Men vi lär få klara oss utan dem ett tag, så det är bara att gneta på.
Förhoppningsvis får vi en förstärkning snart, men detaljerna är inte helt klara ännu :)

På hemmafronten är det muntert! :)
Först och främst så har egenremissen vi skrev till Frölunda Sjukhus verkligen gett resultat. De remitterade genast Linda vidare, och i veckan fick hon brev från Mag/tarm på Sahlgrenska att hon ska på provtagning den 1 november och till läkaren den 15:e! Grymt!! För det som inte är så bra är att hon hela tiden mår sämre. Jag hoppas de hittar orsaken snart, och att det går att göra något..
Remissen hon fick till Gastroskopi Enheten på Östra i maj ligger kvar. Hon står fortfarande i kö - har inte ens fått någon tid ännu.. Man undrar ju vad läkaren skrev i remissen..?? Behöver jag säga att hon kommer att söka sig till en annan vårdcentral?

Sedan har vi efter att begärt in ett antal offerter, hittat en takläggare som ska byta tak, häng/stuprännor, plåt runt skorstenen och kolla en gammal läcka. Han verkar verkligen bra, och har många goda referenser. Bytte en grannes tak i somras och det verkar ha gått bra. Det ska bli så skönt att få det gjort!

Balkongrummet är helt klart och blev så fint. Är jättenöjda med det. Thomas har fixat klart fönstret i övre hallen också, så nu är det egentligen bara toan kvar. Källaren också förståss och några fönster som vi nog måste byta så småningom, men det är inget akut. Så kanske, kanske vi kan måla fasaden nästa år. Tänk så fint det blir då :))

Nu ska jag fortsätta umgås med Thoams & Linda (som varit här och hälsat på ikväll)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar