onsdag 3 juli 2013

Snabb uppdatering

Dagarna flyger verkligen i väg just nu. Mycket som händer och fötter, så det där med att skriva i bloggen hinns inte riktigt med. Men lite ska ju kunna plitas ner iaf.

Dippen verkar klara sig :) Kör liten egen variant med vet's goda minne, eftersom de inte trodde hon skulle klara sig. Ständig passning, fortsätter med penicillin, ska dra ner på morfinet så sakteliga. Det verkar ha läkt sig riktigt bra och trots alla varnande ord verkar det växa fram ny, frisk hud igen. Idag skrämde hon Thomas lite. Det hade bildats en ganska tjock sårskorpa och jag har varit lite bekymrad över att den skulle ramla av för tidigt. Idag upptäckte Thomas två ganska rejäla blodfläckar där Dippen legat och såg då att skorpan ramlat av. Men det verkar ha gått bra - rosa, fint skinn bildas där skorpan satt. Så otroligt nog ser det ut att vår Dipp ska fixa detta också.
Men jäklar i min låda - hon har alltid varit en av de mest envisa och egensinniga hundar jag någonsin träffat. Och jag lovar, hon är ännu värre nu, efter att blivit lite, lite bortskämd...
Mer om det en annan dag!

Ska också snabbt berätta att Marianne flyttat in i sitt fina hus. Igår gick flyttlasset, berättelse om den historian tar vi också en annan dag. Efter visst besvär är hon nu installerad, och det blir hur fint som helst
Lycka till, syrran!
Ni kommer snart att kunna sova om nätterna, du och hundarna. För älgarna brukar oftast inte kliva upp på altanen. Och vättarna bor någon annanstans.. ;)

Kram & godnatt

1 kommentar:

 1. Ja det är mycket un på sommaren. Bloggningen och läsandet är inte som det brukar ;)

  Nu är det dags igen:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/july/real-life-sova-2.html

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera