tisdag 20 september 2016

Semester

Nu har Thomas börjar sin andra semester. Den har han sett framemot väldigt mycket - det är nämligen World Cup i ishockey, och han bestämde sig tidigt han vill vara ledig och bara njuta av en massa hockey.
Och det är han värd, mer än väl.
Fotot lånat från Göteborgs-Posten

Den här gubben hoppas jag att man får se en del, Henrik Lundqvist. 

Idag var Linda och jag ute och körde lite. Hon tränade bla på att parkera, vilket  hon snart gör väldigt mycket bättre än sin mamma. Kanske jag kan lära mig lite också.. ;) 
Efter det tog vi en shoppingrunda, Biltema, Blomsterlandet, Rusta och Kvantum fick besök. Hur jag tänkte när vi bestämde oss att åka ut till Hisingen klockan halv tre en vardag, vet jag inte. Men det tog nästan en timme att komma tillbaka till fastlandet igen, vilka köer..! Korkat, men man lär sig kanske någon gång. Kanske.
Lämnade av älskad dotter, och hastade hem för att slänga i mig lite mat. Hade pannbiff kvar från igår, så en snabb värmning av den, lite bröd och sedan ut till Hisingen igen, Torslanda och mitt innebandylag var målet nu. Trivsamt, roligt och full fart.

Nu sitter jag och gäspar käkarna ur led. Har precis ätit lite kvällsmat, sitter och tittar på hockey, gosar med hundarna och diskuterar kvällens matcher med min goe sambo. 
Har det ganska bra med andra ord.
♥♥♥

2 kommentarer:

  1. Spännande med övningskörning, kanske inte lika spännande med köer :-p kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon slapp att träna i köerna, lite snäll får man ju vara.. ;)

      Radera