tisdag 20 december 2016

Fullt ös

Här springer dagarna iväg med raketfart minsann!

Matchen i lördags var nog en av de sämsta vi gjort den här säsongen, men vi vann den och det var mycket skönt. På kvällen hade vår innabandyansvarige och vår sportchef fixat en liten julfest för oss. Mycket trevlig sådan, jag lyfte inte ett finger på hela kvällen, pimplade massor av julmust (hade bilen) medan killarna delades upp i tre lag och fick fixa maten. Och det blev en väldigt god trerätters middag, snyggt serverad av killarna.
Så bra kan man ha det 😊

Söndagen blev mer av en vilodag. Var jättetrött, matchdagen blev ju väldigt lång. Vi tittade på den nya Djungelboken, som var så där lagom mysig och gullig.
Igår var Linda och jag på IKEA och Maxi. Handlade ganska mycket till Julafton, resten blir i morgon. Träningen blev inställd så Thomas och jag mös i soffan och kollade på TV.
Idag gjorde jag resten av köttbullarna, 120 till blev det. Några fick Thomas med sig till middag, men de ska nog räcka till julmiddagen. Ikväll blev det träning, sedan mys med hundarna, deras husse jobbar.

Nu börjar man att kunna se hur det blir med den nya parkeringsplatsen. Vi kommer nog att få plats med två bilar, och det är ju skönt när ungarna kommer på besök. Eller andra bilburna gäster förstås. 😉


Garageuppfarten har också fått sitt nya utseende. Det är inte riktigt klart ännu, men snart så! Förhoppningen är att plattläggningen av gångar och altanen ska vara hyfsat klar på fredag, och parkeringarna fogade och klara för att användas. Sedan är det inte så mycket kvar, det ska göras på mellandagarna. Det blir nog bra när det är klart.


Helt klart är iaf att flera av grannarna i området gillar tanken på handgrävt hantverk. Flera har frågat efter telefonnr till företaget. Jag är dock inte så himla säker på att de som jobbar hos oss vill fortsätta med den här typen av jobb. Hantverkaren är nämligen egentligen snickare visade det sig och hantlangarna hans fru och son. Fantastiska männsikor, jobbar hårt och mycket noggrant. Kanske inte helt efter svensk standard, men det löser sig efterhand. de har inga problem att föra en dialog under projektets gång och ändrar och gör om om det inte blir bra.
Men fint blir det och jag tror helt säkert att det ska hålla så länge vi bor här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar