lördag 3 december 2016

Soffhäng

Det blev inte så mycket gjort idag heller. Är löjligt trött, undrar om jag kanske har en infektion i kroppen? Tja, det lär jag ju märka snart isf..

Hursomhelst.
Dagen började sådär bra. Gick ner och duschade före frukost, och det var väl tur det. Fixade frukost och kröp upp i soffhörnet. Kände efter en stund att det nog är lite för kallt, hade börjat frysa. Kollade termometern och upptäckte att den bara var 17,5 grader inne.. Ner och kolla pannan - jodå, den hade stannat. Igen.
Ringde Göteborgs Energi, och de skull försöka få ut en tekniker. För att göra en lång historia kort, blev det byte av en mekapär, en gängad historia med chip på en änden. Förhoppningsvis ska det väl hålla nu.
Lite tur att vi inte sa upp det där serviceavtalet - annars hade vi fått vänta till i morgon och själva fått leta rätt på en tekniker.
Nu är det varmt och gott igen iaf.

Spikade upp tavlorna i balkongrummet, de har stått bakom fåtöljen i ett par år nu så det var väl dags. Tror att de hamnade hyfsat rakt, men ögonmått kom inte med leveransen när jag föddes, så vi får se vad domen blir av Thomas.
Har gjort en stor gryta med köttfärssås också men dammsugning blir det nog inte - orkar helt enkelt inte.

I morgon blir det en heldag med Linda. Vi ska ut och övningsköra lite, hämta beställda räkmackor och sedan blir det körkortsteori, tvätt och myskväll.

Nu blir det soffhäng framför TV'n, Frölunda spelar, det är innebandy-VM och kanske kan jag hitta någon bra film..
Livet är skönt!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det fixade sig med pannan. Hade ju kunnat blivit lite svalt annars :-o kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men den krånglar fortfarande. Men nu har det funkat sedan igår morse, så jag hoppas den fortsätter med det :)

      Radera