onsdag 7 december 2016

Märkligt

Det är lite konstigt att när något hakar upp sig, fortsätter det ofta med annat också. Inga stora saker, förutom Älva förstås, men irritationsmoment ändå.

Det går väldigt sakta med dränering och plattläggning. Att det inte skulle ta de utlovade 7 dagarna var vi ganska övertygade om från början, men nu är vi på tredje veckan. Dräneringen är i princip klar, men plattläggningen har inte börjat ännu. Förhoppningsvis är det väl klara i nästa vecka.

Gaspannan lever sitt eget liv. Tre besök av servicetekniker har vi haft, men jag tror att det kan bli fler. Just nu funkar den, men vi har fått starta om den också efter senaste besöket.
Vi får se, kanske får de ta hit skorstensfejare.

Ny Tivobox anlände igår. Med den och reparationen av den trasiga fibern i mediaboxen hoppas vi att TV'n ska fungera bättre. Nu har iaf Härryda Stadsnät (IP-Only) och Comhem fått ge oss rätt - det var fel hos båda. Inte på oss.. 😉

Och så var det slutgnällt för idag!

Har börjat planera för julen, det är lika roligt varje år. Vi firar hemma hos oss i år också. Ska börja skriva lista i morgon tänkte jag, men det godaste har jag beställt av familjen. Mamma tar med sig sillsallad, brun- & rödkål och stekt julkorv, Marianne gör sin goda Jansson och Linda bakar lussebullar. Thomas ska få göra första julskinkan i veckan, men det lär nog bli en till.
Tar nog fram granen i veckan också, det är så mysigt när den kommer upp! 🎄

Nu ska jag kolla lite på nätet, och sedan kanske en film med Thomas - han tittar på fotboll och är väldigt nöjd med att jag skriver en stund. 💕
2 kommentarer:

  1. Tänk att strul alltid måste komma i klump :-p Hoppas ni får mer flyt nu. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, visst är det konstigt! :)

      Radera